Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivālā „Save The Summer" uzstāsies Ferijs Korstens

Kristīne Runce, 14.07.2010. 15:26

Dalību deju mūzikas šovā „Save The Summer" apstiprinājis Ferijs Korstens (Ferry Corsten) - viens no populārākajiem un atzītākajiem elektroniskās deju mūzikas DJiem. Ferijs Korstens ir saņēmis gada labākā producenta titulu Ericsson Music Awards, labākā Trance DJ titulu Ibiza DJ Awards un jau desmit gadus atrodas DJ MAG top 100 pirmajā desmitniekā, šobrīd ieņemot augsto 7. pozīciju. Kopš DJ karjeras sākuma 1990. gadā holandiešu mūziķis saņēmis vairākas balvas par labāk pārdotajiem albumiem, teju duci Zelta singlu un neskaitāmus citus apbalvojumus.
Festivālā „Save The Summer" uzstāsies Ferijs Korstens

3. septembrī Arēnā Rīga uz „Save The Summer" skatuves kāps arī DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieks Andy Moor, hita „Destination Calibria" autors Alex Gaudino, dīdžejs- vokālists JD Davis. Savukārt Lietuvas labākais dīdžejs Ignas un Latvijas populārākais dīdžejs un kluba Essential personības Kaspar Kondrat pasākuma apmeklētājiem piedāvās īpašu back-2-back setu.

Kopumā pasākumā darbosies vismaz četras skatuves - Main Floor, Techno Room, Lounge Zone un European Hit Radio Stage. Pasākumā piedalīsies vairāk kā 20 elektroniskās deju mūzikas mākslinieki no Lielbritānijas, Nīderlandes, Beļģijas, Itālijas, ASV, Latvijas, Lietuvas un citām pasaules valstīm .

Jau ziņots, ka pirmās 1000 biļetes par īpašu cenu - Ls 8 - uz grandiozo deju mūzikas festivālu „Save the Summer" būs pieejamas „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās no ceturtdienas, 15. jūlija.

Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas).

Pasākuma producents ir pasākumu operators "Untitled" un pasākuma organizēšanā līdzdarbojas "Propeller Productions".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV