Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jānis Stībelis velta dziesmu mīlētājiem

Ieva Koha, 15.07.2010. 14:14

Visiem, kas mīl un kuri ir nolēmuši šovasar saistīt kopā savas dzīves un sirdis, Jānis Stībelis no topošā solo albuma velta singlu „Dāvana – sirds".
Jānis Stībelis velta dziesmu mīlētājiem

Rīt plkst. 13.00 Radio SWH tiešraidē Jānis Stībelis prezentēs ceturto singlu no topošā albuma, kura prezentācija notiks solo koncertā šā gada 3. septembrī Dzintaru koncertzālē.

Jānis Stībelis: „Šajā karstajā, bet krāšņajā vasarā mums apkārt notiek brīnišķīgas lietas – cilvēki turpina iemīlēties, priecāties un baudīt dzīvi, un tas apliecina, ka dzīve patiešām ir skaista!

„Dāvana – sirds" ir veltījums visiem, kas mīl un kuri ir nolēmuši šovasar saistīt kopā savas dzīves un sirdis. Šogad, kā nevienu citu gadu, mani ļoti bieži aicina dziedāt kāzās. Jaunā dziesma "Dāvana – sirds" ir jau izgājusi kristības un pārbaudi "dzīvajā" vairākās kāzās, kas tad arī pamudināja mani laist klajā tieši šo singlu no topošā albuma..."

Šis būs Jāņa Stībeļa septītais albums. Plašākai informācijai par jauno albumu sekojiet Jānim Stībelim:

Mājas lapā www.janisstibelis.lv
draugiem.lv http://muzika.draugiem.lv/wwwjay-stevercom
facebook http://www.facebook.com/pages/Jay-Stever
twitter http://twitter.com/Jay_Stever

Koncerta biļetes:
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/muzikls/?show=17230

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV