Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Positivus fanu reiss – festivāls jau ceļā

Aivars Līpenītis, 15.07.2010. 19:29

Šajā nedēļas nogalē no Rīgas uz Salacgrīvu – Positivus festivāla norises vietu – un atpakaļ dosies Positivus fanu reiss, jau Rīgā un pa ceļam piedāvājot atraktīvu izklaides programmu.
Positivus fanu reiss – festivāls jau ceļā

Ar pulcēšanos piektdien, 16. jūlijā 17:30 pie tirdzniecības centra Domina Shopping Rīgā aizsāksies Positivus fanu reiss – izklaides pasākums ar iespēju apmeklēt šīs vasaras iespaidīgāko muzikālo notikumu Latvijā Positivus festivālu Salacgrīvā, kā arī pēc tā nokļūt mājās. Fanu reiss plāno doties uz Salacgrīvu un pēc nakts koncertiem – atpakaļ uz Rīgu abas festivāla dienas.

Pulcēšanās vietā fanu reisa dalībniekus un citus interesentus sagaidīs fanu reisa pavadoņi – pozitīvi pašmāju mūziķi un mūzikas pazinēji, biznesa augstskolas „Turība" karsējmeiteņu komanda un Zelta Zivtiņas ģimene, lai iesaistītu atrakcijās un konkursos, savukārt ceļā gan turp, gan atpakaļ fanu reisa vadītāji sniegs muzikālus priekšnesumus, vadīs konkursus un palīdzēs uzzināt vairāk par Positivus festivālu. Tāpat ceļā bez papildus maksas būs pieejams Tuborg alus un citi dzērieni.

Biļetes uz fanu reisu ierobežotā skaitā vēl ir pieejamas Biļešu Servisā, cena – sākot ar 6 Ls vienā virzienā un 12 Ls abos virzienos. Organizatori aicina laikus nolemt par nokļūšanu Salacgrīvā, un aicina pievienoties fanu reisā, tādējādi izvairoties no sava transportlīdzekļa vadīšanas sastrēgumos un karstumā un iegūstot iespēju ar pozitīvām emocijām uzlādēties jau ceļā.

Uz pulcēšanos, kā arī kopīgu braucienu aicināti visi, kas dodas uz Salacgrīvu arī savos transporta līdzekļos. Informācija par programmu, biļetēm, pulcēšanās vietām un laikiem atrodama mājas lapā www.fanureiss.lv. Jautājumiem – fans@fanureiss.lv, +371 26154955. Radio SWH piedāvā iespēju klausītājiem piedalīties konkursos ar iespēju laimēt vietu fanu reisā, uzziņas par fanu reisu – zvanot uz 1188, draudzīgākais informētājs draugiem.lv, lielākā pavārgrāmata Receptes.lv, krievu valodā informē Novonews.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV