Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dirty Deal svinēs divus gadus Spīķeros

Agnese Āboliņa, 16.07.2010. 09:12

Dirty Deal divu gadu Spīķeros jubilejas svinības norisināsies no 19. līdz 24. jūlijam. Šajās dienās tiks sniegts ieskats Dirty Deal darbībā, būs iespējams apskatīt 'Mental Discharge' izstādi 'Dirty Deal Expo' zālē, apmeklēt filmu seansu, piedalīties režisora Valtera Sīļa un mākslinieces Kates Krolli atvērtajā izrādes 'Hipnotizē mani' mēģinājumā, apmeklēt akustiskās, indie, pop, shoegaze, experimentālā roka koncertus, izdejoties idm, glitch, beat, dubstep, new rave, trash, electro, techno ritmos, vairāku dienu garumā.
Dirty Deal svinēs divus gadus Spīķeros

'Dirty Deal' ir pirmā kultūrorganizācija, kas uzsāka savu darbu radošo industriju rajonā 'Spīķeri', un, veiksmīgi apsaimniekojot savu māju, darbojas jau divus gadus. Šajā laikā tikuši organizēti un dota pajumte neskaitāmiem mūzikas pasākumiem gan ar pašmāju, gan ārvalstu mūziķu piedalīšanos, kā arī notikuši vairāk kā 30 filmu seansi, ar dažādu valstu kino šedevriem, producētas 10 izrādes un izrādītas 8. pašmāju un ārvalstu viesizrādes, kā arī notikuši cita rakstura notikumi.

'Dirty Deal' Jubilejas nedēļas ietvaros būs iespējams apmeklēt šādus pasākumus:

Pirmdien, 19.jūlijā, 21:00 "Circle Pit Shows" piedāvā Hardcore vakaru. Koncertā piedalās "No Guts No Glory" (FR) un "From This Day On" (DE), Bikes Against The Machines (LV), Luis Allegre (LV)

Otrdiena, 20.jūlijā, 21:30 Koncertu sniegs viena no ievērojamākajām mūsdienu tautas jeb folk mūzikas apvienībām "A Hawk And A Hacksaw", trompetists Sam Johnson un perkusionists Issa Malluf.

Trešdien, 21.jūlijā, 18:00 Dirty Deal Kino Kluba un akustiskās mūzikas koncertvakars. 19:00 DD kino klubs piedāvās noskatīties Gustava de Kerverna un Benuā Delepina vienu no pilnmetrāžas kopdarbiem filmā „Aaltra". Šī izcilā melnā komēdija tika rādīta DD kino kluba atklāšanas vakarā 2009. gada novembrī, pulcējot ievērojamu skaitu kinomīļu un aizsākot pastāvīgo filmu programmu. Pēc filmas koncertprogrammā: 100 Baltas Dvēseles un Alise Joste, Gorans Gora, Martin Confused, Zizzou un Andis Grīva. Pēc koncerta 00:00 +/- 00:00 DEJAS un ālēšanās kopā ar MIKU, VIESTURU un KASPARU GROŠEVU!

Ceturtdien, 22.jūlijā, 21:00 Idm, glitch, beat, eksperimentālās deju mūzikas vakars. Piedalīsies Dj Cliche un Brain, viesis no Lietuvas Tadas Quazar un dzīvajā uzstāsies Fffrrreeeq no Francijas.

Piektdien, 23.jūlijā, 21:00 Smagā franču elektro, reiva nakts 'Deadly French' jubilejas izlaiduma pasākums. Piedalīsies Fffrrreeeq no Francijas un vietējie Dj papildspēki Grupa Svaigums, Skābais Jānis, Indrikkis. Šoreiz, izņēmuma kārtā, nežēlīgas deju mūzikas pasākuma iesildošajā daļā uzstāsies grupa no Vācijas LAN, ar dzīveklīgām electronicas un techno popa skaņām un Dj Contour.

Sestdien, 24.jūlijā, 21:00 Indie, post un eksperimentālā roka vakars. Šajā vakarā pirmo reizi uz Dirty Deal skatuves kāps grupa Tribes of the city, vēl vakarā piedalīsies Motion Jepegs no Igaunijas un Edgars Rubenis ar savu soloprojektu.

Piektdien, 30.jūlijā, 19:00 Atvērtais mēģinājums režisora Valtera Sīļa un mākslinieces Kates Krolles jaunajai izrādei 'Hipnotizē mani'.

Vairāk informāciju par pasākumiem Dirty Deal mājas lapā www.dirtydeal.lv.

Video: LAN: http://www.youtube.com/watch?v=-r6QBUoVGGM&feature=player_embedded
AHAAH: www.vimeo.com/4571124
Tribes of the city: http://www.youtube.com/watch?v=hS9G_hr1Xss&feature=related
Grupa Svaigums: http://www.youtube.com/watch?v=15BN6kuhFpQ

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV