Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kur festivāla „ZZ Baltic Beach Party" laikā dzīvos „Bedwetters"?

Edgars Džiguns, 17.07.2010. 13:45 | komentāri (2)

Uzrakstīts kārtējais festivāla „ZZ Baltic Beach Party" stāsts. Šoreiz par vienu no šā gada īpašajiem viesiem. Jautājums bija sekojošs – kur festivāla laikā dzīvos šobrīd populārākā igauņu grupa, garāžroka eksperti – „Bedwetters".
Kur festivāla „ZZ Baltic Beach Party" laikā dzīvos „Bedwetters"?

Vispirms festivāla ārlietu ministrs Ģirts Ziemelis, kura tiešākie pienākumi ir visdažādāko jautājumu kārtošana ar virkni īpašo viesu, saņēma e-pastu no festivāla biroja par dažādiem ar „Bedwetters" uzņemšanu saistītiem jautājumiem. Viens no tiem par viesnīcas jautājumu.

„Par palikšanu – pie Mareka [Mareka Mediņa – viens no festivāla rīkotājiem]," bija rakstīs vēstulē.

Ņemot vērā, ka festivāla laikā Liepājā norisinās arī Eiropas čempionāts basketbolā U-20 meitenēm, ka viesnīcu jautājums nākamajā nedēļā ir nevis sarežģīts, bet drīzāk neiespējams, darbu dunā teksts „Par palikšanu – pie Mareka", tika interpretēts tā, ka „Bedwetters" paliek pie Mareka Mediņa mājās, nevis, ka viesnīcu jautājumus organizē Mareks.

„Nakšņošanai „Bedwetters" tiek piedāvāta Mareka Mediņa (viens no festivāla rīkotājiem) privātmāja, dažus kilometrus no Liepājas dienvidu virzienā," tika uzrakstīts „Bedwetters" menedžmentam.

„Ko???!!!" uzzinājis šo, smejoties teica Mareks Mediņš un piedāvāja „Bedwetters" džekiem tomēr nakšņot ērtā viesnīcā...

Vairāk par festivālu „ZZ Baltic Beach Party" – www.beachparty.lv.

Nianses un sajūtas arī www.twitter.com/BBPLiepaja

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV