Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Save The Summer" ietvaros Arēnā Rīga uztāsies arī INKFISH, Bogdan Taran un Ksenija Kamikaza

Kristīne Runce, 20.07.2010. 10:37

3. septembrī Arēnā Rīga vērienīgā deju mūzikas pasākuma „Save the Summer" ietvaros uzstāsies arī Zviedru projekta INKFISH dīdžeji - Paer Johan Christoffer Hermansson and Erik Andreas Hermansson. INKFISH deju mūzikas jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus un joprojām ir pieprasīts projekts uz pasaules klubu skatuvēm. Viņu miksi vairakkārt ierindojušies Beatports minimal, progressive, break un deep house pārdošanas topu pirmajos desmitniekos.
"Save The Summer" ietvaros Arēnā Rīga uztāsies arī INKFISH, Bogdan Taran un Ksenija Kamikaza

Dalību „Save the Summer" šobrīd apstiprinājuši arī divi pašmāju dīdžeji- radioraidījumu „Intelligent Beats" un „Platz Fur Tranz" vadītāja, pēc aptauju rezultātiem 2007., 2008. un 2009. gada labākā DJ - meitene Latvijā, techno/tech house, classic/nu jazz, clasic/nu disco un downtempo/lounge/experimental stilos spēlējošā Ksenia Kamikaza, kā arī Bogdan Taran - viens no nedaudzajiem Baltijas Dj, kas spēlējis Berlīnes Love Parade, piedalījies Sensation White, iesildījis arī Paul Van Dyk uzstāšanos Rīgā.

Jau ziņots, ka uz festivālā „Save The Summer" 3. septembrī, Arēnā Rīga piedalīsies vairāk kā 20 EDM izpildītājmākslinieki, tostarp- DJ MAG Top 100 7. labākais dīdžejs Ferry Corsten, DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieks Andy Moor, hita „Destination Calibria" autors Alex Gaudino un dīdžejs- vokālists JD Davis. Lietuvas klubu kultūras spožākais pārstāvis Ignas un viens no Latvijas populārākajiem dīdžejiem, kluba Essential personība Kaspar Kondrat pasākuma apmeklētājiem piedāvās īpašu back-2-back setu.

Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas). Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā. Pirmo (akcijas) biļešu cena būs Ls 8, ar katru pārdoto biļešu tūkstoti biļetes kļūs dārgākas par vienu latu. No 21. jūnija tirdzniecībā būs pieejamas arī STARLIGHT V.I.P. ZONE un SKYBOX V.I.P. ZONE biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV