Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

DJ Ella pavadīs un izklaidēs festivāla ZZ Baltic Beach Party apmeklētājus fanu reisā

Aivars Līpenītis, 20.07.2010. 13:03

DJ Ella jeb Elīna Fūrmane, kas ir viena no festivāla ZZ Baltic Beach Party dalībniecēm, būs BBP fana reisa vadītāja, kā arī uzstāsies Liepājas pludmales bārā Cukurfabrik'.
DJ Ella pavadīs un izklaidēs festivāla ZZ Baltic Beach Party apmeklētājus fanu reisā

Aktuālā deju mūzikas pārstāve DJ Ella, kas bija pavadone pirmajā fanu reisā – uz Madonnas koncertu Tallinā – atkal sadarbosies ar fanu reisu, pludmales festivāla ZZ Baltic Beach Party apmeklētājus no Rīgas iesaistot atraktīvā pasākumā ceļā uz Liepāju un atpakaļ. Ceļā fanu reisa dalībnieki uzzinās daudz jauna par festivālu, varēs piedalīties konkursos un baudīt īstu festivālu jau pa ceļam. Autobusā būs pieejams atdzesēts alus kokteilis D-Light bez papildus maksas.

Plānots, ka BBP fanu reiss dosies uz Liepāju piektdien pēcpusdienā, savukārt atpakaļ – naktī no sestdienas uz svētdienu pēc koncertiem. Iespējams fanu reiss dosies uz Rīgu arī naktī no piektdienas uz sestdienu, lai atkal uz Liepāju izbrauktu sestdien pēcpusdienā. Precīzs laiks, pulcēšanās vietas un cenas pieejami mājas lapā www.fanureiss.lv. Organizatori aicina laikus rezervēt vietu fanu reisā, iegādājoties biļetes Biļešu Servisā. Cena, sākot no 8 Ls.

DJ Ella apstiprinājusi uzstāšanos arī pozitīvo emociju bārā Cukurfabrik', kas atrodas Liepājas pludmalē pie glābšanas stacijas, kur notiks pulcēšanās uz BBP fanu reisu. Koncerts notiks naktī no sestdienas uz svētdienu plkst. 1:00. Ieeja – par brīvu. Fanu reisa dalībniekiem, uzrādot biļeti, gan piektdien, gan sestdien bārā īpaša cena speciālajam BBP kokteilim. Cukurfabrik' būs arī galamērķis BBP fanu reisam virzienā no Rīgas, tādējādi dalībniekus nogādājot maksimāli tuvu festivāla teritorijai.

Fanu reisa uzziņu tālrunis – 1188. Oficiālais radio – Radio SWH. Draudzīgākais informētājs – draugiem.lv, kā arī Novonews.lv un Receptes.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV