Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Gaidāms igauņu dziedātājas Īrisas koncerts

I Love You, 20.07.2010. 15:01

Ceturtdien, 22. jūlijā, Vecrīgas bārā „I Love You" uzstāsies jaunā dziedātāja Īrisa no Igaunijas, kur viņu uzskata par vienu no perspektīvākajām debitantēm pēdējo gadu igauņu populārajā mūzikā un pat salīdzina ar Keitu Bušu.
Gaidāms igauņu dziedātājas Īrisas koncerts

Īrisa (Iiris Vesik) jau kopš bērnības ar panākumiem piedalījusies dažādos dziedātāju konkursos. 15 gadu vecumā viņa sāka sacerēt savas dziesmas pati. Šopavasar Īrisa piedalījās mūzikas konferencē „Tallin Music Week" un izpelnījās ārvalstu profesionāļu uzslavas.

„Viņa pārliecināja mani jau ar pirmo dziesmu," atzīstas Džeikobs Ernrūts no „Exogenic Records". „Īpašs priekšnesums un lieliskas dziesmas," uzskata „MusikWoche" pārstāvis Dītmārs Švengers. Viņam piekrīt arī Fernando Ladeiro-Markess, festivāla „MaMA" rīkotājs no Francijas: „Jauna māksliniece ar unikālu skanējumu un patiešām labu dzīvo uzstāšanos."

Pašlaik Īrisa kopā ar ekscentrisko igauņu producentu Ago „Sethh" Tepandu strādā pie sava pirmā albuma.

Īrisas uzstāšanās 22. jūlijā bārā „I Love You" (Aldaru ielā 9) sāksies pulksten 21.00. Ieeja bez maksas.

www.iloveyou.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV