Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vecumniekos notiks rokfestivāls "Pīlādzis 2010"

Ieva Miške, 21.07.2010. 13:14

13.un 14.augustā Vecumnieku novada Stelpes "Pīlādžos" notiks rokfestivāls "Pīlādzis", informēja organizatoru pārstāve Ieva Miške. Organizatori sola, ka šis būšot pasākusm visai ģimenei – līdz ar muzikālām norisēm būs teātra izrādes, kino seansi, motosacensības un citas izklaides, kā arī īpaši pasākumi bērniem. Jau 5.augustā klubā "Nabaklab" notiks festivāla iesildīšanas pasākums.
Vecumniekos notiks rokfestivāls "Pīlādzis 2010"

Festivālā "Pīlādzis" 13.augusta vakarā uzstāsies Goran Gora, "The Wow", "Ēnas", "Double Faced Eels", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Linga".

14.augusta vakarā uzstāsies "Wild", "Fully Out Of Control", "Agnia & Automatic Eye", "Triānas parks", "Pērkons", "Inokentijs Mārpls" un citi mūziķi. Paredzēts, ka katra no mūziķu apvienībām uzstāsies 45 minūtes.

Par DJ setiem rūpēsies Radio 101 personības Toms Grēviņš, Artis Volfs un Māris Žigats. Radio 101 kapteinis Māris Žigats, kontekstā ar festivālu, piedalīsies pasākumā no veseliem trīs skatpunktiem - kā Radio vadītājs, DJ un grupas ''Pienvedēja Piedzīvojumi'' līderis. ''Jauns Rokfestivāls un jauns radio, kas abi savu darbību uzsākuši 2010. gadā! Manuprāt, ļoti labs savienojums. Būšu priecīgs atbalstīt ''Pīlādzi'' un piedalīties rokfestivālā arī kā mūziķis. Varu tikai novēlēt, lai arī nākamie gadi festivālam ir veiksmīgi!'' komentē M. Žigats.

Notiks šova sacensības motokrosā, šova sacensībās motokrosā tiks noskaidroti labākie disciplīnās tāllēkšana, braukšana un aizmugurējā riteņa un braukšana. "Dirty Deal" kinoteltī varēs noskatīties filmas, darbosies vairākas brīvdabas kafejnīcas.

Atsevišķas aktivitātes paredzētas bērniem – būs brīvdabas objektu teātra izrāde "Brēmenes muzikanti", darbosies "Annels" atrakciju parks, kā arī notiks "Surikāts" netradicionālās sporta spēles.

Būs pieejams bezmaksas bezvadu internets.

Biļešu cenas: pirmās 1000 biļetes – divu dienu biļete Ls 9, otrās dienas biļete Ls 6, biļetes bērnu pasākumiem uz vienu dienu – Ls 3.

Telšu vietas – Ls 2, kemperu vietas – Ls 5, automašīnu stāvvietas – Ls 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV