Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

BBP fanu reiss nenotiks

Aivars Līpenītis, 21.07.2010. 13:40

Fanu reiss uz nedēļas nogalē Liepājā notiekošo pludmales festivālu ZZ Baltic Beach Party nenotiks organizatorisku sarežģījumu dēļ.

Fanu reiss, kas līdz šim devis iespēju apmeklēt pasaulē pieprasītāko mūziķu grandiozus šovus un koncertus Eiropā, no Rīgas izklaides pasākuma veidā dodoties uz ārzemēm, šovasar pirmo reizi bija plānots arī uz abiem pludmales festivāliem Latvijā – Positivus festivālu Salacgrīvā un ZZ Baltic Beach Party Liepājā. Organizatori saskārušies ar neatsaucību no abu festivālu puses, tādēļ pēc tomēr notikušā Positivus fanu reisa nolemts neorganizēt BBP fanu reisu, saskaroties ar grūtībām nodrošināt kvalitatīvu tā norisi.

„Fanu reiss ir apmeklējis kaimiņvalstis, kā arī Poliju, un jau drīzumā plānojam doties vēl tālāk. Fanu reiss tā dalībniekiem asociējas ar atpūtu, izklaidi un piedzīvojumiem, un reizē – drošību un punktualitāti. Pat, apmeklējot grupas AC/DC koncertu Varšavā laikā, kad Poliju bija pārņēmuši plūdi, fanu reiss spēja laikā ierasties koncerta vietā, gandrīz pie pašas ieejas, un plānotajā laikā pēc koncerta devās mājupceļā. Turklāt fanu reisu veidoja 4 lielu autobusu kolonna, kur katrā no tiem tika nodrošināta izklaide pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā. Bieži vien veiksmīga norise bija atkarīga arī no apmeklētā notikuma organizatoru pārstāvju atsaucības. Diemžēl, organizējot fanu reisu tepat mājās, uz festivāliem Latvijā, nācās saskarties ar ignorēšanu, neatsaucību un pat traucēšanu," tā fanu reisu organizatora aģentūras magicFIB radošais direktors Aivars Līpenītis, piebilstot: „Šis projekts uzsākts, lai ikviena interesenta ikdienu padarītu aizraujošāku. Fanu reiss vēlas veicināt masu pasākumu apmeklēšanu kopā, tādējādi mazinot sastrēgumus un avāriju iespējas, veidojot kopīgu interešu vadītu cilvēku komūnas, kā arī piedāvājot pavisam jaunu izklaides veidu – ceļā. Pateicoties fanu reisam, šos muzikālos notikumus apmeklē arī tie, kas citkārt nebūtu saņēmušies doties ceļā. Ir aizvainojoša vietējo festivālu organizatoru attieksme, un līdz ar to fanu reiss uz vietējiem festivāliem vairs nenotiks."

Fanu reisa organizatori saka paldies visiem informētājiem, īpaši – Radio SWH, portālam draugiem.lv, uzziņu tālrunim 1188, portālam krievu valodā Novonews.lv un lielākajai pavārgrāmatai Receptes.lv. Informācija par turpmākiem fanu reisiem ārpus Latvijas – www.fanureiss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV