Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivāla laikā „ceps" tortes un veidos gobelēnu

Edgars Džiguns, 21.07.2010. 15:57

Divi lieliski notikumi gaidāmi šās nedēļas nogalē festivālā „ZZ Baltic Beach Party", turklāt vienā no tiem, kam konkursa forma, lieliska balva labākajam – brauciens uz Vāciju, kuru uzsauc kompānija „Scandlines".
Festivāla laikā „ceps" tortes un veidos gobelēnu

Smilšu skulptūru konkurss

Sestdien, 24. jūlijā, tradicionāli norisināsies smilšu skulptūru konkurss, kuram šogad dots nosaukums „Festivāla jubilejas torte". Ņemot līdzi vajadzīgos instrumentus, ikvienam būs iespēja likt lietā iztēli un darboties gribu, lai cīnītos par vērtīgu balvu, kuru piedāvā viena no lielākajām prāmju kompānijām Eiropā „Scandlines". Galvenajā balvā ceļojums 2 personām uz Vāciju, ieskaitot iespēju uz klāja novietot vieglo auto.

Konkursa darbus vērtēs īpaša žūrija, kura, ņemot vērā četrus galvenos kritērijus – atbilstība tematam, ideju oriģinalitāte, atjautīgs risinājums un mākslienieciskā kvalitāte, lems, kurai komandai piešķirt galveno balvu.

- Konkursā vienu komandu veido 1 līdz 2 cilvēki;
- No 12:00 – 12:45 – pieteikšanās pie „ZZ Baltic Beach Party" Lielās skatuves;
- No 13:00 – 15:00 – smilšu piļu celšana;
- Katru objektu (2x2m laukumā) veido viena komanda;
- Organizētāji nenodrošina dalībniekus ar darbarīkiem;
- Info: arta.berezovska@gmail.com

Tirkīzzilā sajūtu jūra "Krāsas cilvēkos, cilvēki krāsās"

Nebijusi un ļoti īpaša akcija notiks ceturtdien, no pulksten 18, un piektdien, no pulksten 12, pie „Zelta saulrietu" skatuves. Šī būs iespēja, iepinot bīčpārtija krāsu lentīti ar savu identitāti, veidot kopēju gobelēnu, tādējādi radot paliekošu vērtību un skaistas atmiņas no festivāla desmitgades svinību apmeklētājiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV