Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sestdien Līvānos notiks "Latgales mūzikas festivāls 2010" un teātra svētki

Maija Tālberga, 22.07.2010. 14:46

24.jūlijā plkst. 18.00 jau otru gadu pēc kārtas brāļi Atis un Jānis Auzāni sadarbībā ar Līvānu novada domi un Muzikālo Teātri 7 piedāvā lielāko šī gada Austrumlatvijas mūzikas notikumu - LATGALES MŪZIKAS FESTIVĀLU 2010. Festivāls pārsteidz ar īpaši demokrātiskām biļešu cenām - Ls 2 iepriekšpārdošanā.

Pasākuma organizatoru iecere ir radīt jaudīgu un neatkārtojamu festivāla gaisotni, dodot pozitīvas enerģijas lādiņu gan mūziķiem, gan apmeklētājiem. Tāpat kā pagājušo gadu festivāls notiks Līvānos, Zaķusalā.

Šogad festivāla muzikālajā daļā organizatori ir vēl vairāk koncentrējušies uz mūziku no Latgales. Ar to arī šī gada festivāls būs īpašs, jo uz skatuves kāps tikai grupas no Latgales, tādējādi parādot to cik daudzveidīga, interesanta un kvalitatīva ir mūzika Latgalē. Tāpat kā pagājušo gadu festivālā piedalīsies Latgalē iemīļotās grupas - Bez PVN un Dabasu Duravys. Šī gada jaunumi - visā Latvijā atzinību guvušā Borowa MC un Green Novice. Viens no interesantākajiem festivāla dalībniekiem būs Latgales dziesminieks Sovvaļnīks. Kā pirmie uz skatuves kāps arī paši brāļi Auzāni ar pavadošo grupu.

Ņemot vērā to, ka šogad festivāls sakrīt ar Līvānu pilsētas svētkiem, pasākums būs īpašs ar saviem viesiem - Muzikālā teātra 7 izrādi "Tas trakais Bellaccord šovs".

Izrādē ikviens varēs relaksēties no ikdienas, baudot lielisku aktierspēli (Jānis Paukštello, Mirdza Martinsone, Artis Robežnieks, Akvelīna Līvmane, Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris), dziedāt līdzi Alfreda Vintera, brāļu Laivinieku un citām pagājušā gadsimta 30-os gados populārām dziesmām, priecāties par kolorītās komiķes Jolandas Suvorovas sniegumu un just līdzi "Oranžā kora" un Ata Auzāna, kā arī Riču trio un Ievas Zēģeles skatuves gaitām.

Šī būs vienīgā izrāde, ko no plašās viesizrāžu tūres "Muzikālais teātris 7" izrādīs Latgalē.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Līvānu kultūras centrā, Līvānos, Rīgas ielā 105 (kases darba laiks: otrdien - piektdien 10:00 - 15:00) un Biļešu Paradīzē.

Biļešu cenas: iepriekšpārdošanā (pateicoties Līvānu novada domes atbalstam) - 2 Ls, koncerta dienā - 3 Ls. Pirmsskolas vecuma bērniem - par brīvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV