Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bumerangs" piedāvā jaunu singlu

Agris Semēvics, 26.07.2010. 09:57 | komentāri (1)

Viena no visu laiku populārākajām latviešu vieglās mūzikas grupām - pilsētas kapela Bumerangs atgriežas aktīvajā apritē ar jaunu dziesmu albumu „Draugiem". Albumā būs dzirdami 14 skaņdarbi, no kuriem daži "Bumeranga" klasiskie hīti, tādi kā Tev, Vijolnieks un Dziesma Draugiem, ir ieskaņoti jaunos aranžējumos. Pārskaņotas ir arī vairākas pēdējos gados Latvijas radiostacijās skanējušas melodijas. Un, protams, albumā būs dzirdami arī pilnīgi jauni skaņdarbi.
"Bumerangs" piedāvā jaunu singlu

Galerijas:

Mūzikas portāls Platforma.LV prezentē kapelas Bumerangs jaunā albuma otro singlu Bumerangs - karstajai vasarai piemērotu jautru dziesmiņu regeja ritmos. Dziesmu ir iespējams noklausīties un lejupielādēt Platforma.lv mājas lapā, kā arī jau tuvākajā laikā dzirdēt Latvijas radiostacijās.

Pirms vairākām dienām Bumerangs paviesojās arī Doma Laukuma vasaras muzikālajā restorānā Nekādu Problēmu, kur projekta Nekādu Problēmu @ Platforma.LV ietvaros uzfilmēja sava jaunā un prezentējamā singla skatuves video. Dziesmas Bumerangs video ir skatāms Platforma.lv mājas lapā un Latvijas Mūzikas Kanālā.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu" mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV