Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Lielākajā šīssezonas deju mūzikas festivālā "Save The Summer" uzstāsies "Crazy P" un Electricano

Kristīne Runce, 27.07.2010. 12:35

3. septembrī Arēnā Rīga vērienīgajā deju mūzikas pasākumā „Save the Summer" ar DJ setu piedalīsies britu projekts „Crazy P". "Crazy P" ir viens no labākajiem dzīvās deju mūzikas projektiem, kas pazīstams visā pasaulē un kā iesildošā grupa piedalījies „Faithless" tūrē. Dalību „Save the Summer" apstiprinājis arī Electricano, viens no spilgtākajiem un nopelniem bagātākajiem dīdžejiem un producentiem Latvijā.
Lielākajā šīssezonas deju mūzikas festivālā "Save The Summer" uzstāsies "Crazy P" un Electricano

Elektroniskās mūzikas grupa „Crazy P" savu darbību uzsāka 1996. gadā, apvienojoties mūziķiem - dīdžejiem James Baron un Chris Todd. Tas bija muzikālu eksperimentu un mājas ierakstu studiju periods. Pēc pāris relīžu izdošanas, grupu pamanīja house leibls „Paper Recording" un grupa „Crazy P" bija dzimusi. „Crazy P" piedalījušies kā vadošie mākslinieki arī festivālā „Big Chill 07", viņu 2008. gadā izdotais singls „Stop Space Return" guvis labas atsauksmes.

Electricano muzikālie panākumi aizsākās 2004. gadā, kad viņš kļuva par rezidentu tobrīd labākajā Latvijas klubā „Nautilus". 2005. gadā Electricano izdeva savu debijas plati „Harmony of Soul" un šis skaņdarbs ātri iekaroja topu virsotnes, kļūstot par vienu no pieprasītākajiem ierakstiem daudzos interneta veikalos. 2006. gadā Electricano piedalījies pasaulē slavenā mūzikas zīmola „Ministry of Sound" pasākumos Latvijā un Lietuvā, Electricano piedalījies arī šovā „Sensation White. Love" 2008. gadā, deju mūzikas festivālos „Dance Summit", KnockOut", „Moonlight Party". 2009. gadā Electricano uzvarējis starptautiskā DJ konkursa „Movida Corona 2009" nacionālajā un Baltijas valstu atlasē. 2010.gadā Electricano kļuvis par Baltijas lielākā deju mūzikas kluba "Essential" rezidentu.

Jau ziņots, ka uz festivālā „Save The Summer" 3. septembrī, Arēnā Rīga piedalīsies vairāk kā 20 EDM mākslinieki, tostarp- DJ MAG Top 100 7. labākais dīdžejs Ferry Corsten, DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieks Andy Moor, hita „Destination Calibria" autors Alex Gaudino, dīdžejs- vokālists JD Davis (The World Is Mine) un zviedru DJ apvienība Inkfish. Lietuvas labākais dīdžejs Ignas un Latvijas populārākais dīdžejs un kluba Essential personības Kaspar Kondrat pasākuma apmeklētājiem piedāvās īpašu back-2-back setu.

Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas). Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā. Pirmo (akcijas) biļešu cena ir Ls 8, ar katru pārdoto biļešu tūkstoti biļetes kļūs dārgākas par vienu latu. Uz pasākumu būs pieejamas divu viedu VIP biļetes – STARLIGHT V.I.P. ZONE biļetes un SKYBOX V.I.P ZONE biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV