Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Valmierā notiks Intara Busuļa koncerts

Elīna Neimane, 27.07.2010. 13:39

Piektdien, 30.jūlijā, plkst. 20.30 Valmieras pilsētas estrādē notiks mūziķa Intara Busuļa koncerts.
Valmierā notiks Intara Busuļa koncerts

"Koncertā skanēs dziesmas no mūziķa jaunākā albuma "AKTs" gan latviešu, gan krievu valodā, kā arī klausītāju jau iemīļotās dziesmas no iepriekšējā albuma "KČNO". Būs arī vairāki muzikāli pārsteigumi un skatītājus pārsteigs arī horeogrāfijas numuri, kuru režisors ir Markuss Zmolnigs no Itālijas. Kopā ar Intaru Busuli uz skatuves būs Kārļa Lāča vadītā grupa "Sweet Waterz" un meiteņu trio "Limonāde". Ierastais pavadošā sastāva meiteņu trio "Lady's Sweet" Valmieras koncertā gan nepiedalīsies, jo pārstāvēs Latviju jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis". Iesildītāju statusā skatītājus priecēs grupa "Headline", kuru debijas singls "As Far As You Go" jau iekļuvis vairāku Latvijas radio staciju topos," informē Intara Busuļa menedžere Una Taal. Koncerta režisors Viktors Runtulis piebilst, ka ierastā jautrība un liriskās atkāpes neizpaliks arī šajā koncertā.

Ieeja koncertā būs jau no plkst.19:00, Intars Busulis ar grupu uz skatuves kāps plkst.20:30. Lai neradītu apmeklētājiem liekas neērtības, pilsētas estrādē tiks izmantotas jau pierastās ieejas - kopā tās būs trīs. Atsevišķa ieeja būs e - biļešu īpašniekiem.

Šobrīd biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī būs nopērkamas Valmieras pilsētas estrādē uz vietas. Biļešu cena - 4Ls. Bērniem līdz septiņiem gadiem (ieskaitot) pieaugušo pavadībā ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV