Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zvirgzdenes estrādē notiks mūzikas festivāls Zvirgzdenes Ziņģe

Mārtiņš Matisons, 28.07.2010. 09:05 | komentāri (1)

7. augustā Zvirgzdenes estrādē jau 11. gadu izskanēs mūzikas festivāls Zvirgzdenes Ziņģe.
Zvirgzdenes estrādē notiks mūzikas festivāls Zvirgzdenes Ziņģe

Festivāls " Zvirgzdenes Ziņģe" ar katru gadu kļūst arvien populārāks un jau ir pieteicis sevi kā centrālais un lielākais gada izklaides notikums Ludzas novadā. Varētu teikt, ka festivāls ir izaudzis no "bērna kājām", paguvis jau ieiet otrajā gadu desmitā, un šogad Zvirgzdenes svētki tiks svinēti jau 11 gadu.

Par godu šim notikumam pirmoreiz festivāla programmu filmēs un vēlāk savos raidījumos atkārtoti retranslēs Latvijas Mūzikas Kanāls.

Festivāla popularitātes un veiksmes pamatā visticamāk ir "paaudžu faktors", šajā mūzikas pasākumā nav vecuma ierobežojuma, būtībā tas ir paredzēts visiem vecumiem un noskaņojumiem.

Festivāla programmā allaž tiek iekļauti dažādi mūzikas stili un virzieni, sākot ar šlāgermūziku līdz pat aktuālākajiem Hip Hop ritmiem populāru mākslinieku izpildijumā.

Šo gadu laikā festivālā ir uzstājušies vairāk kā 30 grupas un apmēram 100 dalībnieki.

"Zvirgzdenes Ziņģe" 2010 dalībnieku sastāvs : Olga Rajecka, Riču ģimene, Inga un Normunds, Musiqq, PeR, Eddy, Jenny May, dejotprasmi rādīs arī eksotiskās deju studijas "Mantigra" dejotajas.

Festivālu atbalsta : Aldaris, Latvijas Mūzikas Kanāls, Platforma.lv, draugiem.lv, Latgales radio, Vietējā Latgales Avīze, Ludzas Zeme, bārs HHC, Ciblas novada pašvaldība.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV