Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Valmierieši ar dziesmu aicināti cīnīties par titulu "Latvijas skaļākā pilsēta"

Elīna Neimane, 28.07.2010. 09:08

Piektdien, 30.jūlijā, plkst. 20.30 Valmieras pilsētas estrādē notiks dziedātāja Intara Busuļa koncerts, kura laikā valmierieši aicināti sacensties par skaļākās pilsētas titulu, dziedot "Spēka dziesmas" fragmentu no dziedātāja jaunā albuma "AKTs".

"Latvieši vienmēr ir bijuši lieli dziedātāji, kā arī savas dzimtās vietas patrioti. Mēs kopā uzdziedam gandrīz katros svētkos, bet līdz šim nav izmērīts, cik vareni kopā dziedāšana var skanēt. Tāpēc aicinām liepājniekus, ventspilniekus, rēzekniešus, talsiniekus, madoniešus, valmieriešus, jēkabpiliešus, cēsiniekus un jūrmalniekus savienot balsis kopīgā dziesmā un pierādīt, ka tieši viņu pilsēta ir skanīgākā un skaļākā," par akcijas ideju stāsta koncerttūres lieldrauga "Amigo" pārstāvis Egils Trumpe.

Skaļākās pilsētas gods tiks tai pilsētai, kuras koncerta apmeklētājiem izdosies visskaļāk nodziedāt "Spēka dziesmas" fragmentu. Kopīgā dziedāšana iecerēta vienas minūtes garumā, un tās varenumu noteiks ar skaļuma mērītāju, kas fiksēs augstāko dziesmas laikā sasniegto decibelu. Lai arī dziesmas vārdi tiks rādīti uz skatuves lielā ekrāna, koncerta apmeklētāji aicināti jau iepriekš rūpīgi sagatavoties, lejupielādējot dziesmas fragmentu no mājas lapas www.amigo.lv vai m.amigo.lv. Dziesmas fragments bez maksas pieejams visu mobilo sakaru operatoru klientiem.

Kopumā par Latvijas skaļākās pilsētas titulu sacentīsies deviņas pilsētas, kurās šovasar norisināsies Intara Busuļa koncerti. Pilsēta, kura iegūs titulu, tiks paziņota koncerttūres beigās. Reizē ar skaļākās pilsētas godu, akcijas organizētāji "Nokia" un "Amigo" pasniegs arī piemiņas dāvanu - skaļruni pilsētas mēram, kas apliecinās pilsētnieku spēku un vienotību, kā arī palīdzēs mēram tikt sadzirdētam jebkādos apstākļos.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī būs nopērkamas Valmieras pilsētas estrādē uz vietas. Biļešu cena - 4Ls. Bērniem līdz septiņiem gadiem (ieskaitot) pieaugušo pavadībā ieeja koncertā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV