Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Origo Summer Stage koncertēs Aleksejs Liapko, Pits Andersons, Smooth Band un citi izpildītāji

Lāsma Trofimova, 03.08.2010. 12:18

Šo ceturtdien un piektdien pilsētas kultūras aktivitāšu centrā Origo Summer Stage tirdzniecības centrs „Origo" ikvienam bez maksas piedāvā izbaudīt Alekseja Liapko ģitārspēles virtuozitāti kopā ar Boogie Trio, Pita Andersona jaunās dziesmas pirmatskaņojumu un grupas Smooth Band džeza ritmus kopā ar Diānu Pīrāgs un Kārli Vanagu.
Origo Summer Stage koncertēs Aleksejs Liapko, Pits Andersons, Smooth Band un citi izpildītāji

Ceturtdien, 5.augustā, no plkst. 16:00 – 19:00 reta iespēja Boogie Trio dzirdēt uzstājamies kopā ar Sanktpēterburgas zvaigzni Alekseju Liapko, kurš šo vasaru izlēmis pavadīt tieši Rīgā.

Piektdien, 6.augustā, no 15:30 - 17:15 un no 18:15 – 19:00 uz skatuves kāps Smooth Band ar Diānu Pīrāgs un Kārli Vanagu. Savukārt no plkst. 17:30 – 18:00 jaunās dziesmas latviešu valodā pirmatskaņojumu un rokenrola klasiku piedāvās Pits Andersons, kura uzstāšanos pavadīs dejotājas.

Origo Summer Stage izstāžu galerijā apskatāma izstāde ar dizainera Valda Majevska 2008.gada Saulkrasti Jazz festivāla māksliniekiem un noskaņu.

Boogie Trio – piano virtuozs Gints Žilinskis kopā ar kontrabasistu Aleksandru Sircovu (viņš arī Muravejs) un bundzinieku Villiju Strodu piedāvā boogie – priecīgu mūziku priecīgiem cilvēkiem. Savukārt ģitāras virtuozs no Sanktpēterburgas Aleksejs Liapko ne velti ir viens no labākajiem ģitāristiem Krievijā – viņš spēj improvizēt par jebkuru pasaules melodijas tēmu.

Kopā ar Diānu Pīrāgs grupā Smooth Band muzicē Latvijā pazīstami mūziķi - Viktors Ritovs (taustiņinstrumenti), Oļegs Grišins (bass) un Mārtiņš Linde (bungas). Kārlis Vanags „Silvesteri Orkesteri" saksofonists, flautists un komponists kā viesis spēlējis kopā ar ļoti labi zināmiem sastāviem - Māra Briežkalna kvartetu, Simfonetta Rīga, Jāni Stībeli u.c.

Pits Andersons - 50. gadu amerikāņu rokenrola karalis - ir vienīgais mūziķis no Latvijas un visas bijušās Padomju Savienības, kura vārds ir ierakstīts "Rockabilly Hall of Fame" ("Rockabilly Slavas Zāle").

Origo Summer Stage Stacijas laukumā visas vasaras garumā ir iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu (festivālu Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime ar Inesi Galanti, konkursa Jaunais vilnis organizatoru un dalībnieku sagaidīšana, Origo Folk festivāls rudens ieskaņās u.c.). „Origo" piedāvā arī iejusties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ieklausoties dažādu jazz & blues, kā arī rock'n'roll izpildītāju priekšnesumos (Jazz Band, Sunny Groov Dixie, Shady Bras Q, Lola u.c.), savukārt trešdienu pēcpusdienās viesus priecē DJ uzstāšanās. 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļojas Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

Origo Summer Stage augusta programma:

12.augusts 18:00 – 19:00 Summertime kopā ar Inesi Galanti
19.augusts 16.00 - 19.00 Gints Pabērzs un Trio JKK
20.augusts 15.30 - 18.30 Laimis Rācenājs
23.augusts 16.00 - 19.00 Bīta Kvintets
24.augusts 16.00 - 19.00 Armanda Alkšņa instrumentālā grupas "Arm and Sound"
26.augusts 16.00 - 19.00 Andreja Jevsjukova džeza kvartets
27.augusts 16.00 - 19.00 Dvīnes & Fortuna G

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV