Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīcā "Taka" koncertēs "Stūrī Zēvele" no Kuldīgas

Kafejnīca "Taka", 03.08.2010. 16:26

Rītvakar, 4. augustā, plkst. 21:00 augusta pirmajā "Takas" instrumentālajā vakarā muzicēs vieni no Kuldīgas underground mūzikas skatuves pārstāvjiem - grupa "Stūrī Zēvele".
Kafejnīcā "Taka" koncertēs "Stūrī Zēvele" no Kuldīgas

Grupa "Stūrī Zēvele" par sevi klusē.. Tikai atzīmē, ka tas bija un ir savstarpējs mirkļa ķīmiski fiziskās reakcijas rezultāts. Grupa kopā muzicēt sāka 2006. gadā mājas apstākļos, radot melodiskas un mājīgas dziesmas. Četru gadu laikā nospēlēti vairāki koncerti dzimtajā Kuldīgā, tās apkārtnē, brīvdabas mūzikas festivālā Kafijas vakars pilskalnos, kā arī pāris koncerti tepat Rīgā. Jāatzīmē, ka šis būs viens no grupas pēdējiem koncertiem.

Kuldīgas skatuve (ciešā saistībā ar NEKAC darbību) ir visas aktivitātes, kas veido underground kultūras attīstību mazajā provinces pilsētiņā Kuldīgā. Tā ir skatuve kā augsne, kurā radoši izpausties katra indivīda talantam.

Audio: http://www.draugiem.lv/sturizevele
Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas pasākumiem skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com

Kad: 4. augusts, plkst. 21.00
Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
Kontakti: 26323985, tikpataku@gmail.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV