Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Salsas ballīte un Alus svētki Liepājas pludmales bārā CUKURFABRIK'

Elīna Cēlāja, 04.08.2010. 13:59

Šonedēļ Liepājas pludmales bārs CUKURFABRIK' piedāvā Salsas ballīti, kā arī Alus svētkus ar „Aldari".
Salsas ballīte un Alus svētki Liepājas pludmales bārā CUKURFABRIK'

Trešdien, 4. augustā, plkst. 20:00 CUKURFABRIK' aicina uz šīs vasaras pēdējo salsas nodarbību Raivo Letapura un Santas Vēveres vadībā, lai atkārtotu soļus salsas ballītei, kas norisināsies šo sestdien. Apmācības notiek bez maksas.

Ceturtdien, 5.augustā, pirmo reizi Liepājas pludmalē tiek rīkoti „Alus svētki ar „Aldari"", sadarbībā ar A/S „Aldaris". Tikai šajā dienā no plkst. 16:00 CUKURFABRIK' varēs iegādāties A/S „Aldaris" izlejamos dzērienus par īpašām cenām – 0,5l „Aldara Lauku kvasu" par Ls 0,50, 0,5l „Aldaris Lukss" par Ls 0,85, 0.5l „Calsberg" alu par Ls 0,95, 0,5l sidru „Kiss" par Ls 0,90. A/S „Aldaris" No plkst. 19:00 liepājnieks DJ FRANCIS priecēs ar populārākajām latviešu melodijām. CUKURFABRIK' atgādina, ka alkohola lietošana ir kaitīga veselībai un līdzcilvēkiem.

Sestdien, 7. augustā, bārā CUKURFABRIK' tiek rīkota vasaras karstākā ballīte salsas ritmos. Par muzikālo noformējumu rūpēsies viens no labākajiem Latvijas salsas dīdžejiem DJ ALL-VISS no Rīgas, kas jau vairākus gadus ir Latvijas Salsas Festivāla dīdžejs, kā arī kluba „Pulkvedim neviens neraksta" patstāvīgs viesis. Vakarā gaitā pasākuma apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi, kas pastiprinās Dienvidamerikas klātbūtni Liepājas pludmalē. Sākums plkst. 22:00. Ieeja bez maksas.

CUKURFABRIK'atrodas Liepājas galvenajā pludmalē pie glābšanas stacijas un ir atvērta katru dienu no plkst. 10:00, kur atpūtnieki, vienkārši garāmgājēji var mieloties ar siltām uzkodām, saldumiem, atspirdzināties ar dzērieniem, vai vienkārši klausīties labu mūziku un vērot saulrietus vakaros un lēktus rītos. Bārā ir iespējams atstāt savas personīgās mantas slēgtā skapītī. Labos laikapstākļos auklīte gaidīs bērnus bērnu laukumiņā, bet profesionāls masieris „Summer touch" vasaras teltī sniegs patīkamu un relaksējošu masāžu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV