Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijas un Krievijas zvaigznes tiksies bezmaksas Summertime koncertā

Lāsma Trofimova, 05.08.2010. 14:35

Ceturtdien, 12.augustā, plkst. 18:00 pie tirdzniecības centra „Origo" Stacijas laukumā Origo Summer Stage piedāvā ikvienam klausīties izcilākos operas meistarus no Latvijas un Krievijas – pasaulslaveno latviešu soprānu Inesi Galanti, Krievijas lepnumu Anatoliju Safiuļinu (bass), Mihailu Agafonovu (tenors) un Irinu Dolženko (mecosoprāns), kā arī „Summertime – aicina Inese Galante" galveno organizatori pianisti Innu Davidovu.
Latvijas un Krievijas zvaigznes tiksies bezmaksas Summertime koncertā

Arī pati festivāla patronese, latviešu iemīļotā Inese Galante piedalīsies Origo Summer Stage koncertā. Hermaņa Brauna fonda direktore pianiste Inna Davidovna novērtē tirdzniecības centra „Origo" sniegtās iespējas: "Pateicoties dalībai Origo Summer Stage īpašajā festivālu programmā tagad mūsu svētkus varēs izbaudīt ikviens, jo festivāls ienāk līdz šim neierastā vidē. Latvijā esam jau pieraduši izcilus māksliniekus skatīt dažādos festivālos, taču šoreiz Latvijas un Krievijas zvaigznes nokļūs tik tuvu tautai, kā vēl nekad."

Turpinot kopā ar rīdziniekiem un Rīgas viesiem iepazīt Latvijas nozīmīgākos kultūras un izklaides notikumus, tirdzniecības centrs „Origo" piedāvā stundu garu koncertprogrammu ar „Summertime – aicina Inese Galante" zvaigznēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV