Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sudmaļu ģimene Latvijas koncertturneju noslēgs Mākslas darbinieku namā

Ilona Brūvere, 12.08.2010. 10:11

20. augustā plkst. 18.00 koncertā Mākslas darbinieku namā, Vaļņu ielā 9, skanēs Sudmaļu ģimenes muzikālās kompozīcijas un dziesmas no LNT „Dziedošo ģimeņu" šova akustiskā versijā. Savukārt 27. augustā plkst. 18.00 notiks Sudmaļu ģimenes koncerts "Roka ritmi". Kā viesi piedalās arī Beitiku ģimene, ar kuru Sudmaļi sadraudzējas LNT šova laikā.
Sudmaļu ģimene Latvijas koncertturneju noslēgs Mākslas darbinieku namā

Sudmaļu ģimene muzicē jau otrajā paaudzē Bērni izauguši, viņiem pašiem ir savas ģimenes, savi bērni. Viņos aizvien dzirkstī no vecākiem mantotā mūzikas mīlestība. Ar mūziku saistīts viņu darbs un brīvais laiks. "Grūtākais mums ir sanākt kopā un atrast laiku mēģinājumiem, lai no tā neciestu ikdienas darbs un savējie, kas gaida mājās. Koncertos saprotam, ka pūles nav bijušas veltas," saka Kristīne Sudmale.

Sudmaļi atzīst, ka dziedājuši kopā kopš bērnības. Ikviens šai ģimenē ir radoša personība un katram ir sava muzikālā jaunrade. Sudmaļu ģimenes ansamblis plašāk pazīstams pēc piedalīšanās LNT rīkotajos „Dziedošo ģimeņu" svētkos, turpinot aktīvu koncertdarbību Latvijas pilsētās un novados.
Bez mūzikas mūsu ikdiena nav iedomājama. Mūzika ir tas, kas mūs vieno un liek paskatīties uz lietām citādi. Mūzika ir kā gaišs un saulains gadalaiks,, kas pasargā no dzīves likstām, ikreiz sniedzot jaunu atklāsmi sevis un pasaules izziņā, radot kopības sajūtu. Mūzika sniedz pozitīvas emocijas, veldzē un liek ticēt labajam, sakārtojot domas un sajūtas. Tai piemīt brīnumains spēks, saka Sudmaļi.

www.mdn.lv Tālrunis 67216763
Biļetes visās Biļešu servisa kasēs un Mākslas darbinieku namā. Pieaugušajiem Ls 2. 50. Skolēniem un studentiem 1.50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV