Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dziedātāja Agnia atklās rokfestivālu "Pīlādzis"

Inese Lukaševska, 12.08.2010. 10:13

Jau pavisam drīz, no 13.-14. augustam, Vecumnieku novada Stelpē – Pīlādžu moto trasē, vasaras aktīvajai koncerta un festivālu dzīvei noslēguma punktu pieliks rokfestivāls Pīlādzis, kura pirmajā dienā uzstāsies dziedātāja Agnia.
Dziedātāja Agnia atklās rokfestivālu "Pīlādzis"

Līdztekus tādām Latvijas mūzikas prominencēm kā Goran Gora, grupas Ēnas, Linga, Agnia būs viena no tām dziedātājām, kura atklās festivālu. Agnia festivālā Pīlādzis 2010 izpildīs dziesmas no sava albuma Never November.

Tāpat kā pārējie mākslinieki visas dziesmas Agnia izpildīs dzīvajā, bet īpašo pop-rock atmosfēru palīdzēs radīt dziedātājas pavadošais sastāvs no Skandināvijas. Dziedātāja ir sagatavojusi arī pārsteigumu – savas uzstāšanās noslēgumā Agnia dziedās kopā ar grupas Automatic Eye solistu, publikai prezentējot dziesmu Run, Run, Run, kura tika ierakstīta tieši šī gada Eirovīzijas nacionālajai atlasei.

„Kaut arī Agnia ir tikai 16 gadus veca, viņa jau ļoti veiksmīgi veido savu karjeru Eiropā", stāsta viens no festivāla organizatoriem Atis Zviedris, mūziķis, kurš plašāk mūzikas cienītāju aprindās pazīstams ar skatuves vārdu Flame. „Agnia ir vienīgā dziedātāja no Latvijas, kurai ir izdevies tas, kas nebija man pa spēkam līdz maniem 28 gadiem, un, kas nav bijis pa spēkam nevienam dziedātājam no Latvijas. Jau 14 gadu vecumā viņa noslēdza līgumu ar vienu no slavenākajām pasaules mūzikas ierakstu kompānijām SONY BMG. Šis fakts, kā arī meitenes vokāls un oriģinalitāte kalpoja kā galvenie argumenti, kāpēc uzaicinājām viņu uzstāties mūsu festivālā," saka Flame.

Dziedātāja Agnia rokfestivālā Pīlādzis uzstāsies 13. augustā plkst 19.45, izpildot dziesmas no sava albuma Never November, tai skaitā izpildot hītus Hello Hello un Heart is broken.

„Šis man ir ļoti īpašs brīdis, kam gatavojos jau vairākus mēnešus. Uzaicinājumu dziedāt festivālā uzņēmu ar lielu sajūsmu, jo kaut arī esmu pieradusi uzstāties ārzemēs, nekas nevar līdzināties tai sajūtai, kad dziedi mājās, kad dzirdi, kā dzied līdzi Tavām dziesmām, un, kad sajūti to īpašo atmosfēru, ko sniedz pašmāju publika. Tas palīdz nevis tikai dziedāt ar pacilājošu sajūtu, bet tas ļauj atkal izdzīvot tās sajūtas, kuras plūda caur mani, mūzikas tapšanas un ierakstīšanas mirkļos," atzīst Agnia.

Sešpadsmit gadus jauno dziedātāju no Jūrmalas Agnia, kas pašlaik aktīvi virza muzikālo karjeru Eiropā, mūzikas kritiķi dēvē par Baltijas Avril Lavigne. Viņa ir vienīgā izpildītāja Latvijā, kuras albumu Never November izplata kompānijа SONY BMG. 2009. gada vasarā iznāca dziedātājas video klips - karsti ugunīgs klips dziesmai Hello Hello, kas iekarojis popularitāti Baltijas un Skandināvijas TV kanālos. Šobrīd Agnia aktīvi koncertē Latvijā, piedaloties dažādos koncertos un festivālos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV