Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zināmi U2 fanu reisa vadītāji

Aivars Līpenītis, 12.08.2010. 17:30

Andris Kivičs (grupa Z-Scars) un grupa Gain Fast būs pavadoņi U2 fanu reisā, kas 21. augustā izklaides pasākuma veidā dosies uz šobrīd pasaulē pelnošākās grupas koncertu Helsinkos.
Zināmi U2 fanu reisa vadītāji

Somijas galvaspilsētā Helsinkos divas dienas pēc kārtas grandiozu koncertu-šovu sniegs īru rokgrupa U2, un zināms, ka šo koncertu, kas ir pagaidām tuvākais Latvijai, plāno apmeklēt daudz latviešu. Fanu reiss, kas dāvā iespēju izklaides pasākuma veidā apmeklēt pasaulē pieprasītāko mūziku grandiozus koncertus un šovus Eiropā, 21. augustā dosies uz Helsinkiem, dalībniekiem ceļā piedāvājot plašu izklaides programmu pašmāju mūziķu pavadībā, kas palīdzēs uzzināt daudz jauna par grupu U2, iesaistīts atrakcijās un konkursos un kopīgā dziedāšanā. Ceļā Tuborg alus un garšīgās sviestmaizes un salāti no Lango. Bet jau fanu reisa sākumā Rīgā ar rīta kafiju un sulu cienās Plus Punkts.

Kaspars Zlidnis, grupas Gain Fast solists: „Es un grupas biedri – Andžejs Grauds un Uldis Beitiņš – esam sajūsmā par gaidāmo koncerta apmeklējumu un priecājamies par iespēju būt kopā ar lielākajiem U2 faniem Latvijā." Savukārt Andris Kivičs (grupa Z-Scars) apgalvo, ka ir iespējams lielākais U2 fans, jo zina vai ikvienu grupas dziesmu, kā arī seko tās gaitām jau kopš grupas pirmsākumiem, un priecājas, ka viņa sapnis apmeklēt šīs grupas koncertu piepildīsies. Mūziķi sola aizraujošu programmu fanu reisā un jau uzsākuši gatavoties.

U2 fanu reiss aizsāksies 2 autobusus no Rīgas, kas jau gandrīz pilnībā piepildīti. Tie dosies līdz Tallinai, lai no turienes dalībnieki speciālā ātrkuģī ierastos Helsinkos. Uzreiz pēc koncerta fanu reiss dosies mājup.

Grupa U2 Helsinkos viesosies pasaules turnejas 3600 ietvaros, un, ņemot vērā lielo interesi, sniegs divus koncertus. Koncerta Somijā viesi būs grupa Razorlight.

Informācija par U2 fanu reisu – www.fanureiss.lv vai rakstot uz fans@fanureiss.lv (arī pieteikšanās). Fanu reisa aktualitātēm var sekot Twitter.com/fanureiss, draugiem.lv/fanureiss un Facebook.com. Fanu reisa uzziņu tālrunis 1188.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV