Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Kefīrs" svinēs gada jubileju

Arvis Eņģelis, 13.08.2010. 11:02 | komentāri (4)

Bārs – klubs Kefīrs, kas ir viena no populārākajām, atraktīvākajām ballīšu vietām Rīgā, 20. un 21. augustā svin savas pastāvēšanas gada jubileju. Divi neaizmirstami un aizraujoši vakari ar tādu pazīstamu skatuves mākslinieku piedalīšanos kā Gacho, Ella, „Z-Scars", „Musiqq" un „Otra Puse", lielisku dīdžeju setiem un dažādiem pārsteigumiem! Par godu svinīgajam notikumam darbosies trīs deju zāles un pieci bāri, kur būs iespēja gan no sirds izdejoties, gan remdēt slāpes un uzsaukt tostu par "Kefīru".
Klubs "Kefīrs" svinēs gada jubileju

Vēl tikai jāpiebilst, ka šajās dienās durvis būs atvērtas no plkst. 20:00. Tos viesus, kuri ieradīsies laicīgi, cienāsim ar gardām uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem. Vakara gaitā neizpaliks interesantas aktivitātes, loterija un dzimšanas dienas torte.

Hip- hop mūziķis Gacho (īstajā vārdā Gatis Irbe). Viens no labākajiem hip – hop māksliniekiem Latvijā, „Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva 2009" laureāts nominācijā „Labākais hip-hop albums". Var lepoties ar izdevušos koncerttūri un teicami apmeklētu. GACHO uzstājies kopā ar tādām skandināvu zvaigznēm kā Pato pooh, Adam Tensta, Narcissists un citiem. Tikko kā iznācis videoklips viņa dziesmai „Mans Lielais Singls".
Resursi internetā: http://www.draugiem.lv/gacho

„Roķīgākas" noskaņas uzburs grupa Z-Scars, kas plašāku atpazīstamību izpelnījās ar dziesmu „Tu tuvojies sev". Kopumā grupa izdevusi trīs albumus, turklāt ar trešo no tiem – „Tieši sirdī" saistās zīmīgs fakts, proti, šis ir pirmais divvalodīgais, dubultais CD Latvijas rokmūzikas vēsturē.
Resursi internetā: http://draugiem.lv/z-scars

Visnotaļ vīrišķīgajā kompānijā neiztikt bez sievišķīga šarma – dejiskā atmosfērā ievedīs dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane). Viena no šobrīd populārākajām Latvijas popmūzikas zvaigznēm, kuras dziesmas skanējušas arī ārvalstu radiostacijās un klubos. Viņas uzstāšanos krāšņāku un spilgtāku veidos Discoteq promotions pārstāvji Ratz Lukas & Hipp.
Resursi internetā: http://www.djella.com

Īpašā viesa statusā piektdienas naktī uzstāsies hip–hop dīdžejs no Lietuvas – Dj Mamania (Pacha, Viļņa). Karjeru sācis jau tālajā 1992. gadā, grupas „G&G Sindikatas" dalībnieks. Par „vinyl freak" dēvētais dīdžejs ne mazāk kā divas reizes nedēļā uzstājas klubos un bāros gan Lietuvā, gan ārpus tās un savas karjeras laikā sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Pharoe Monch, DJ Format, Looptroop, Jeru the Damaja, Breakin Bread, DJ First Rate, Killa Kela un citiem.
Resursi internetā: http://www.myspace.com/djmamania

Sestdien jubilejas pasākumu atklās viens no Latvijas mēroga komerciāli veiksmīgākajiem projektiem „Musiqq", kura sastāvā ir divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. Viņu kontā tādi hīti kā „Abrakadabra", „Pirmā Manā Ziemassvētku Sarakstā", pēdējais singls - „No 10 - 10". Grupa pārstāv RnB / Soul / HipHopa žanrus.
Resursi internetā: http://www.draugiem.lv/musiqq

Pēc viņiem uz skatuves kāps grupa „Otra Puse". Šī gada februārī „Latvijas mūzikas Gada balva 2009" grupa plūca uzvarētāju laurus uzreiz divās nominācijās: "Labākais pop albums" ("Nakts vai rīts") un "Gada radio hits" ("Nakts vai rīts"). Grupas līderis Normunds Pauniņš plašākai klubu publikai pazīstams kā Dj Norsky.
Resusrsi internetā: http://www.draugiem.lv/otrapuse

Nedēļas nogales skaļākajās svinībās uzstāsies arī vienīgais Latvijas B2B dīdžeju projekts TMT Dj team, kura sastāvā ir Tommy U & Tob Luii. Viņu šovs nav vārdos neaprakstāms... Viennozīmīgi spilgtākie jaunās paaudzes mākslinieki – šobrīd strādā pie Latvijā populāru mākslinieku skaņdarbu remiksiem un drīzumā izdos arī savu pirmo kompozīciju.
Resursi internetā: http://www.myspace.com/tmtpartycrew

Abas naktis kādā no trijām deju zālēm varēsiet sastapt arī kluba rezidentus Dj Angel, Get Dizzy, Gati Rozenfeldu un mūsu īpašo draugu Dj Bigshuzz, kā arī mūsu lielisko bāra kolektīvu, kuri rūpēsies par to, lai dzimšanas diena izdotos labākajās kluba Kefīrs tradīcijās.

Adrese: A. Briāna iela 9a.

www.klubskefirs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV