Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sanatorijā "Jantarnij bereg" uzstāsies kolektīvs "Ame Roma"

Oļegs Baranskis, 13.08.2010. 11:12

Sestdien, 21.augustā, plkst.19.30 sanatorijā "Jantarnij bereg", noslēdzot vasaras koncertu sēriju, uzstāsies kolektīvs "Ame Roma", kura programmā - čigānu mūzika un dejas. Kolektīva neatkārtojamais stils, spilgtie tautas tērpi un ugunīgais temperaments iekaro skatītāju sirdis.
Sanatorijā "Jantarnij bereg" uzstāsies kolektīvs "Ame Roma"

Šovgrupa "Ame Roma" (Mēs čigāni) tika izveidota 1976.gadā. Kolektīvs bija ieguvis popularitāti PSRS, bet vēlāk apbraukājis daudzas Eiropas valstis. Šodien Ame Roma sastāvā uzstājas vairāku paaudžu mākslinieki. Grupu vada leģendārais maestro Arturs Kopiļenko, kurš uz skatuves ir jau kopā 1957.gada.

Biļešu cenas uz koncertu: 3-5 lati. Tās var iegādāties Biļešu servisa tīklā, Statoil DUS, Latvijas pasta nodaļās, kā arī pašā sanatorijā.

Ansambļa "Ame Roma" uzstāšanās noslēdz vasaras koncertu sēriju, kurā šogad sanatorijā "Jantarnij bereg" skatītājus priecēja Krievijas Tautas mākslinieks Emanuils Vitorgans, grupa Eolika, Krievijas kolektīvs Gorenka, Trio Romance no Igaunijas, kā arī Olga Pīrāgs, Žoržs Siksna un Oļegs Orlovs.

Tālrunis uzziņām un pieteikumiem – 67735850; 28615599.

Sīkāka informācija par koncertu – sanatorijas Jantarnij bereg mājaslapā www.sanatorij.lv.

Sanatorijas Jantarnij bereg adrese – Jūrmala, Zvīņu iela 2.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV