Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dianas Moon jaunā dziesma „Symphony" jau skan Radio SWH

Beatrise Gabante, 14.08.2010. 13:10

No šodienas dziedātājas Dianas Moon jaunā dziesma „Symphony" skan Radio SWH ēterā un plkst. 11.00 tā tika oficiāli palaista interneta vides vietnēs. Savukārt no nākamās nedēļas dziesmu varēs iegādāties portālos platforma.lv un doremi.lv.
Dianas Moon jaunā dziesma „Symphony" jau skan Radio SWH

Šodien Dianas Moon jaunā vasarīgā dziesma „Symphony" ir dzirdama Radio SWH ēterā, kur turpmāk to varēs dzirdēt ik dienu. No šodienas plkst. 11.00 jaunā dziesma ir pieejama populārajā interneta vietnē Youtube.com un dziedātājas oficiālajā mājas lapā www.dianamoon.com.Savukārt no nākamās nedēļas šo Dianas Moon sarakstīto dziesmu varēs iegādāties portālos platforma.lv un doremi.lv.

„Dziesma „Symphony" ir gaismas un viegluma piepildīta, tā stāsta par maģisko mīlestības spēku pret otru cilvēku, kas pārņem mūs un ceļ spārnos. Īsta mīlestība liek mums mīlēt katru vārdu, elpu un kustību, ko izdara cilvēks, ko mīlam. Mēs gluži vienkārši pamanām tikai to labo un skaisto cilvēkos, kurus patiesi mīlam. Man personīgi tāda mīlestība asociējas ar izcili skaistu mūziku – simfoniju. Tas arī ir šīs dziesmas kodols," stāsta dziesmas autore un izpildītāja Diana Moon. Šī dziesma ir tapusi sadarbībā ar jauno talantīgo mūzikas producentu no Latvijas Ed. Laud - īstajā vārdā Edgars Viļums, kuram iepriekš ir bijusi veiksmīga sadarbība ar vairākiem Latvijas izpildītājiem, tajā skaitā ar dziedātāju Elli U.

Dianas Moon jaunizveidotā mājas lapa no šīs vasaras augusta ir ieguvusi arī jaunu adresi: www.dianamoon.com. Tas ļauj dziedātājas mājas lapu atrast google.com meklētājā visā pasaulē, padarot savu mūziku vieglāk pieejamu ikvienam interesentam.

Dziesmu „Symphony" var noklausīties http://www.youtube.com/watch?v=KQYlFwAqqz8 un www.dianamoon.com.

Šobrīd Diana darbojas vairākos muzikālos projektos Vācijas galvaspilsētā Berlīnē un Latvijā ierodas tikai, lai sniegtu koncertus un veiktu jaunus studijas ierakstus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV