Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zināms Vislatvijas dziesminieku saieta koncertu dalībnieku saraksts

Imants Kulinskis, 16.08.2010. 10:07

Vislatvijas Dziesminieku Sieta norises vietā Jaunpiebalgas "Lielkrūzēs" visu nedēļas nogali valdīja liela rosība. Kupls dalībnieku pulks, neraugoties uz ļoti karsto laiku, nokopa lielās vētras nodarītos postījumus. Svētdienas vakarā lielais darbs bija padarīts un talcinieki devās mājās, lai 20. un 21.augustā atgrieztos Lielkrūzēs jau skatītāju vai dalībnieku statusā.

Kļuvis zināms Vislatvijas dziesminieku saieta koncertu dalībnieku saraksts:

20.08. - 21.00 Atklāšanas koncerts

Austra Pumpure & Austrasbērni, Haralds Sīmanis, Andris Mičulis (Prievītis) & grupa Līga, Uldis Ozols, Uldis Kākulis, Egons Pičners, Āris un Saulceris Ziemeļi, Sandra Bule, Kaspars Dimiters, Ieva Akurātere & Lidojošais Paklājs, Ziedonis Stutiņš, Guntars Dolmanis, Eduards Cauna, Maija Kalniņa un Rikošets, Jānis Jansons un Kaspars Pupa, Ivars Cinkuss, Zane Šmite, Valdis Atāls, Ints Ozols.

21.08. - 14.00 Koncerts bērniem

Silvija Silava, Austra Pumpure, Āris Ziemelis, Sandra Bule, Vītolu ģimene

21.08. - 20.00 Noslēguma koncerts

Austra Pumpure & Austrasbērni, Haralds Sīmanis, Andris Mičulis (Prievītis) & grupa Līga, Uldis Ozols, Uldis Kākulis Egons Pičners, Āris un Saulceris Ziemeļi, Sandra Bule, Kaspars Dimiters, Ziedonis Stutiņš, Eduards Cauna, Maija Kalniņa un Rikošets, Jānis Jansons un Kaspars Pupa, Ivars Cinkuss, Zane Šmite, Valdis Atāls, Ints Ozols, Varis Vētra, Juris Hiršs, Vītolu ģimene.

Krāšņos koncertus papildinās arī 21.08. no 11.00 līdz 20.00 notiekošā radošā nometne, kuras laikā katrs apmeklētājs varēs izmēģināt spēkus keramikas darbnīcā, kuru vadīs Talita Rozenblate, salmu figūru veidošanā, vadītāja Daiga Karlsone, palīdzēt Agrim Dzilnam veidot ugunsskulptūru, kā arī piedalīties dziesminieku un dzejnieku radošajās darbnīcās.

www.rjk.lv, www.ekokruzes.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV