Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Par Latvijas futbola himnu kļūst Gacho dziesma (+VIDEO)

Kaspars Jansons, 16.08.2010. 11:03

Latvijas Futbola Federācija pasludinājusi, ka par jauno nacionālā futbola himnu kļuvusi jauniešu vidū populārā mūzikas izpildītāja Gacho dziesma „Mans Lielais Singls".
Par Latvijas futbola himnu kļūst Gacho dziesma (+VIDEO)

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un Gacho:

„Dziesma ir ļoti enerģiska, un tā raksturo to cīņas sparu, ar kādu ir jāspēlē futbols. Dziesma ir motivējoša", par futbola himnas izvēli stāsta LFF preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Ar šīs futbola himnas izsludināšanu sadarbība starp LFF un Gacho turpināsies un visai drīz gan futbola līdzjutēji, gan Gacho fani no šīs sadarbības sagaidīs dažādus pārsteigumus.

Gacho stāsta: „Es par šo sadarbību esmu gandarīts, jo esmu pārliecināts, ka tā gan man, gan daudziem maniem klausītājiem pavērs jaunu skatījumu uz futbolu. Turklāt es vienmēr esmu tiecies rast un arī atklāt un piedāvāt citiem labākus izklaides veidus par jau ierastajiem, kurus pavada kaitīgu vielu klātbūtne organismā. Sports – tas ir forši."

Foto: Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV