Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks "Latvian Blues Band" desmit gadu jubilejas lielkoncerts

"Latvian Blues Band", 16.08.2010. 12:20

Tuvojas grupas "Latvian Blues Band" gada lielākais notikums - LBB desmit gadu jubilejas lielkoncerts, kas notiks 15. oktobrī aktīvās atpūtas centrā "Joker Klubs" (Rīga, Katrīnas iela 12).
Notiks "Latvian Blues Band" desmit gadu jubilejas lielkoncerts

Grupas desmit gadu pastāvēšanas laikā "Latvian Blues Band" puiši guvuši lielus panākumus, uzstājoties gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām. "Latvian Blues Band" mūziķi piedalījušies tādos nozīmīgos blūza festivālos kā "Lietuvas Bliuzo Naktys" (kopš 2000. gada ir gadskārtējā festivāla galvenie mākslinieki), saņēmuši uzaicinājumu uzstāties festivālā "Chicago Blues Festival" 2005. gadā. Šajā festivālā piedalījušies kā pirmā Eiropā bāzētā grupa festivāla vēsturē. Bet 2009. gadā izcīnījuši pārliecinošu uzvaru konkursā "Baltic Blues Challenge", iegūstot ceļazīmi uz blūza pasaules lielāko un reprezentatīvāko forumu "International Blues Challenge" 2010.gadā.

Pie grupas sasniegumiem var minēt sadarbību ar vienu no mūsdienu izcilākajiem blūza ģitāristiem - Duke Robillard, kurš ir "Latvian Blues Band" pirmā studijas albuma "Unreal" producents, kā arī iespēju uzstāties kopā ar daudziem blūza māksliniekiem (John Primer, Bob Margolin,Phil Guy,Sonny Rhodes,Joanna Connor,Louisiana Red, Willie "Big Eyes" Smith,James Solberg,Carey Bell, Monster Mike Welch, Tad Robinson,Ray ''Killer'' Allison,Sugar Ray Norcia u.c.). Bet nupat grupa "Latvian Blues Band" noslēgusi līgumu ar vienu no Čikāgas ierakstu kompānijām "Blue Skunk Music", kas paredz grupas "Latvian Blues Band" mūzikas izplatīšanu visā pasaulē.

15.oktobrī "Latvian Blues Band" lielkoncertā skanēs dziesmas no albuma "Unreal", arī īpašās blūza vecmeistaru radītās dziesmas "Latvian Blues Band" interpretācijā un, protams, dziesmas pirmatskaņojumā no jaunā albuma "When The Sun Goes Down", kuru varēs iegādāties koncerta norises vietā.

"Latvian Blues Band" uzstāsies kopā ar koncerta īpašo viesi Raphael Wressnig (Austrija), vienu no Eiropas vadošajiem Hammond B3 elektrisko ērģeļu pārzinātājiem un virtuoziem. Viņš piedalījies arī jaunā albuma ierakstā.

"Latvian Blues Band":

Jānis Bukovskis - ģitāra, balss
Rolands Saulietis - bungas, balss
Reinis Ozoliņš - bass
Artis Ločmelis - saksofons
Nauris Strežs - trombons

Vairāk informācijas http://www.latvianbluesband.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV