Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vācu dziedātāja Nadja Benaissa tiesā atvainojas par HIV

Garais, 16.08.2010. 17:17

Vācu meiteņu grupas "No Angels" dalībniece Nadja Benaissa atzīst, ka ir stājusies dzimumsakaros ar vairākiem partneriem, viņus nebrīdinot, ka ir HIV vīrusa pārnēsātāja.
Vācu dziedātāja Nadja Benaissa tiesā atvainojas par HIV

"Man ļoti žēl," tiesā atzina 28 gadus vecā Nadja, tomēr noliedza, ka kādu būtu inficējusi tīši. Tiesa norāda, ka Nadjai bijušas seksuālas attiecības ar diviem vīriešiem, kas iepriekš nebija HIV pozitīvi.

Notiesāšanas gadījumā Nadjai var tikt piešķirts cietumsods, sākot no sešiem mēnešiem līdz 10 gadiem.

Benaissa tika arestēta Frankfurtē pagājušajā gadā īsi pirms solo koncerta sniegšanas un pavadīja 10 dienas apcietinājumā.

Saskaņā ar prokuratūras atzinumu Benaissa jau 1999. gadā zināja, viņa bija HIV pozitīva.

Prasības cēlājs ir dziedātājas bijušais draugs, kurš atzīst, ka dziedātāja viņu inficējusi 2004. gadā un ir HIV pozitīvs.

Pagājušajā gadā Benaissa uzstājās AIDS labdarības koncertā un atklāti paziņoja: "Mans vārds ir Nadja Benaissa, esmu 27 gadus veca, man ir meita un es esmu HIV pozitīva."

Grupa "No Angels" tika izveidota 2000. gadā, lai piedalītos starptautiskā TV šovā Popstars. Vēlāk meiteņu kolektīvs ierakstīja vairākus hītus un kļuva par vienu no veiksmīgākajām meiteņu grupām Vācijā. Grupas atdzimšana notika 2007. gadā, lai piedalītos 2008. Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Paredzēts, ka Banaissas tiesas prāva ilgs līdz šī mēneša beigām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV