Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Holy Lamb" atgriešanās vēju pilsētā

Holy Lamb, 19.08.2010. 09:14

Šī nedēļa Latvijas rokgrupai "Holy Lamb" ir īpaša – pēc ilgiem laikiem tā atgriezīsies vēju pilsētā Liepājā, lai piektdien, 20. augustā, sniegtu koncertu klubā "Fontaine Palace" kopā ar daudzu mūzikas kritiķu atzinīgi novērtētajiem progrokeriem "Infront" no Maskavas.
"Holy Lamb" atgriešanās vēju pilsētā

„Iepriekšējā mūsu uzstāšanās Liepājā notika 1993. gadā festivālā "Liepājas dzintars"," atceras Holy Lamb vokālists un basģitārists Aigars Červinskis. „Kopš tās vasaras ir aizritējuši septiņpadsmit gadi, un grupa ir mainījusies gandrīz līdz nepazīšanai ne vien personāla, bet arī muzicēšanas stila ziņā, tāpēc liepājniekiem, kam gadījās mūs dzirdēt toreiz, būs lieliska iespēja salīdzināt to, ko spējām piedāvāt klausītājiem savos pirmsākumos, ar mūsu pašreizējo jaunradi. Tam noteikti jābūt vismaz interesantam piedzīvojumam!"

"Holy Lamb" ir viena no pirmajām Latvijas grupām, kuru ieraksti nonāca starptautiskā mūzikas tirgū – 1999. gadā Itālijas izdevniecība "Mellow Records" laida klajā disku "Salt of the Earth", savukārt 2002. gadā ar Ungārijas firmas "Periferic Records" gādību pasaule iepazina konceptuālo albumu "Beneath the Skin". Patlaban top materiāls "Holy Lamb" ceturtajam albumam, ko plānots ierakstīt nākamgad, tādējādi atzīmējot grupas divdesmito dzimšanas dienu. „Neslēpjam mūziku, kas vēl nav ierakstīta studijā, bet gan cenšamies savu koncertu repertuārā iekļaut arvien vairāk jaundarbu. Šajā stadijā publikas reakcija ir vienīgā mēraukla, tāpēc vienmēr ir gandarījums, ja pēc koncerta izdzirdam atzinīgus vārdus par jaunajiem skaņdarbiem," saka A. Červinskis, piebilzdams, ka daļa no grupas svaigākā veikuma tiks nodota arī liepājnieku vērtējumam šo piektdien klubā "Fontaine Palace".

Līdzās "Holy Lamb" dibinātājam A. Červinskim grupā patlaban muzicē arī ģitārists/taustiņinstrumentālists Uldis Ēlerts, taustiņinstrumentālists Juris Rāts (sastāvā kopš 1997. gada), soloģitārists Aleksandrs Volperts (pievienojies 2004. gadā) un bundzinieks Jānis Burmeisters (kopš 2008. gada).

Kluba "Fontaine Palace" adrese: Liepājā, Dzirnavu ielā 4. Ieeja – trīs lati.

Papildu informācijai:

http://www.holylamb.lv
http://www.holylamb.lv/blogengine/
http://www.myspace.com/holylambmusic
http://www.last.fm/music/Holy+Lamb

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV