Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzikas un mākslas festivāls "Infinitus" sola pārsteigumus

Jānis Balodis, 19.08.2010. 10:02

Aizvadot vasaras sezonu, šī gada 21.-22.augustā vienā no Latvijas skaistākajām vietām - Koknesē - notiks mūzikas un mākslas festivāls "INFINITUS". Festivālā piedalīsies gan Latvijā pazīstamas grupas un solisti, gan jaunie mūziķi, būs esktrēmo sporta veidu sacensības, darbosies radošās teltis, kā arī paredzēti vairāki pārsteigumi.
Mūzikas un mākslas festivāls "Infinitus" sola pārsteigumus

"INFINITUS" apmeklētājiem 21.augustā un 22.augustā būs iespēja redzēt un dzirdēt Latvijā pazīstamus mūziķus - Aishu, grupu "Linga", "Crystral Sound System", "O kartes akadēmijas" dalībniekus Eviju Sloku un Nikolaju Puzikovu, grupas "Blitze" un "Melanna" un Gati Mūrnieku.

Sadarbībā ar Ekstrēmo sporta veidu jauniešu biedrību Kokneses skeitparkā 21.augustā norisināsies ekstrēmo sporta veidu sacensības trīs veidos: inline, bmx un skeitboard divās grupās PRO/AM visas dienas garumā. Dalībnieku paraugdemonstrējumus vērtēs žūrija, un sadarbībā ar atbalstītājiem tiks paziņoti un apbalvoti labākie katrā no veidiem.

Savas prasmes un talantu festivālā prezentēs arī jaunās grupas un solisti, piedaloties jauno mūziķu konkursā. Pieteikušās teju 20 jauno mūziķu apvienības no visas Latvijas, kuru uzstāšanos vēros un vērtēs ne vien festivāla apmeklētāji, bet arī žūrija - mūziķis Gvido Linga, kora "Kamēr" vokālais pedagogs Ansis Sauka un viens no festivāla organizatoriem.

Festivāla organizatori parūpējušies arī par to, lai apmeklētāji varētu ne tikai skatīties un klausīties, bet arī paši iesaistīties un radoši izpausties vairākās radošajās teltīs: salsas, projekta "Pēdas", "Papardes zieda", ritma un DJ teltī.

Salsas teltī būs iespēja apgūt pirmos salsas soļus un pieteikties uz tālākiem salsas kursiem. Projekta "PĒDAS" radošajā teltī apmeklētāji varēs veidot savu mākslas darbu, piedaloties balvu konkursā. Savukārt "Papardes zieda" informatīvajā teltī būs pieejama vērtīga informācija, un apmeklētāji varēs piedalīties izspēlēs un saņemt balvas. Ritma teltī ikviens varēs izmēģināt dažādus sitaminstrumentus, un veiksmīgu mēģinājumu gadījumā tiks piedāvāta iespēja atskaņot savu priekšnesumu pie profesionālas aparatūras. DJ teltī elektroniskās mūzikas cienītājiem Limbažu DJ's apvienība "Damn Serious Partying" piedāvās izbaudīt vairāku Latvijas DJ sniegumu. Festivālā darbosies arī bufetes telts, kurā remdēt izsalkumu un slāpes, un nepieciešamības gadījumā varēs vērsties pēc palīdzības mediķu teltī.

Par pasākuma ritmiski muzikālo veidolu rūpēsies CUNAMI un grupa "Da'Ba", pasākuma apmeklētaju jautrību un rīta rosmi nodrošinās Dj Sibor un Sidūr, kā arī reklāmas kampaņā iesaistītie mīmi. Apmeklētāji varēs iesaistīties arī futbola un frisbija spēlēs.

Tāpat organizatori sola pārsteigumus no Stepa studijas, kā arī ugunīgu festivāla "INFINITUS" noslēgumu.

Festivāla biļetes pieejamas http://www.bezrindas.lv.

Vairāk informācijas par festivālu: http://www.infinitus.lv; http://www.draugiem.lv/ev/299829

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV