Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Atskats uz rokfestivālu "Pīlādzis"

Ieva Miške, 19.08.2010. 10:26

13. un 14. augustā Stelpes mototrasē (Vecumnieku novadā) pirmo gadu norisinājās rokfestivāls "Pīlādzis", pulcējot gandrīz 2 tūkstošus apmeklētāju.
Atskats uz rokfestivālu "Pīlādzis"

Galerijas:

Uz brīvdabas skatuves kopā uzstājās 16 mūziķu apvienības un divi dīdžeji, to skaitā: Goran Gora, Agnia un Automatic Eye (Somija), The WoW, Ēnas, DFE (Double Faced Eels), Pienvedēja Piedzīvojumi, Linga, Wild, Triānas Parks, Laime Pilnīga, Pērkons, Inokentijs Mārpls, On the roof, Busy Bee un DJ Toms Grēviņš un DJ Artis Volfs.

Pasākuma ietvaros norisinājās moto un velo demonstrējumi, bija pieejams "Annels" atrakciju parks, varēja iegādāties našķus un gardumus, dzērienus, kā arī paēst pēc sirds patikas. Festivāla otrajā dienā radošā apvienība „Surikāts" piedāvāja visiem festivāla apmeklētājiem netradicionālas orientēšanās sacensības. Tāpat norisinājās arī cilvēku skulptūru un apslēptās mantas konkursi, kuros piedaloties varēja iegūt foršas balvas.

Nākamgad festivāls "Pīlādzis" notiks ar jaunu vērienu un nedaudz savādāku koncepciju, piedāvājot saviem apmeklētajiem arvien jaunas vēsmas gan mūzika,s gan paralēlo pasākumu ziņā. Par to tiks ziņots tuvākajā laikā, kopā ar nakamā gada festivāla datumiem.

Festivāla atbalstītāji: Radio 101, Latvijas mūzikas kanāls, Platforma.lv, Tvnet, draugiem.lv, Latviešu radio, Latvijas neatkarīgā televīzija, Kurzemes radio, radio NABA, inbox.lv, oho.lv, calis.lv, mammam.lv, hc.lv, pozitivaszinas.lv, cv.lv, baby24.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV