Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sestdien Fonoklubā norisināsies dubultais sarīkojums

Jānis Sildniks, 20.08.2010. 09:54

Sestdien, 21. augustā, Fonoklubā Cēsīs koncertā bez vecma ierobežojuma uzstāsies akustiskais Kanādas dziesminieks „Oldseed", vēlāk - Luksemburgas DJ apvienība –No Attitudes Soundsystem.
Sestdien Fonoklubā norisināsies dubultais sarīkojums

Sestdien Fonoklubs vakara akustiskajai daļai savas durvis vērs jau 19:00. Oldseed jeb īstajā vārdā C. Bjerring par savu mērķi ir izvirzījis atrašanos nemitīgā kustībā, gluži kā to darīja ceļojošās ciltis nomadi. Jau vairāk kā piecus gads, mūziķis savu mērķi piepilda, ar ģitāru rokās daloties savos muzikālajos stāstos, šoreiz maršrutā iekļaujot arī Fonoklubu.

Savukārt uzreiz pēc kanādiešu dziesminieka uzstāšanās, ieeja klubā būs bez maksas (taču tikai no 18 g.v.) un pie DJ pults stāsies jau citas pasaules daļas pārstāvji – No Attitudes Soundsystem no Luksemburgas. DJ apvienība savā priekšnesumā lielākoties miksē dub, disco, reggae, dancehall un hiphop, tāpēc par muzikālo dažādību un ballīti līdz agrai rīta stundai varam neuztraukties.

www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV