Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks MēnessGaismas Deju Festivāls

Romāns, 20.08.2010. 11:23

Ieskandinot neparasti karstās 2010.gada vasaras formālo noslēgumu neformālā gaisotnē, sestdien, 28.augustā, Pilnmēnesī nule dilstošā – Līvānos, Daugavas un Dubnas satekā, notiks MēnessGaismas Deju Festivāls, ko organizē klubs „Moonlight".
Notiks MēnessGaismas Deju Festivāls

Par pasākuma norises vietu izvēlēta Zaķu sala, kur senāk ir noritējuši dažnedažādi 'plaša profila' kultūras pasākumi – no Lieldienu zaķu saietiem līdz Līgo diskoballēm, tautas deju ansambļu un koru koncertiem, un pat motōkrosam – taču patlaban šī līvāniešu agrāk iecienītā atpūtas 'lokācija' jau kādu laiku ir bijusi atstāta sava veida 'atmatā' – tagad atgriežoties 'apritē' ar domu par 'kulturālas atpūtas' iespējamību reālajā dzīvē – harmonizējošu un augšup-ceļošu deju ritmu ietvarā!

Par dejotgribētāju muzikālā ceļojuma veiksmīgu norisi – nu_vokora_cauri_naktęi_pret_reitu_lidojūt - rūpēsies 10 skaņu burvji, no kuriem daudzu saknes ir saistītas tieši ar Latgali.

Lūk, soļo Līvānu dēli: nopelniem bagātais vinila slīpētājs Mixmeistars Raitis, romantiski dzirksteļojošais nebēdnis DJ Romantronix, ugunīgi-nerunīgais zaptes pumpētājs Jackmaster 'G', un noslēpumainais elektroniķis -=UHU=- (Universal Human Underground), kurš pārstāv visnotaļ solīdo vācu izdevniecību International Deejay Gigolos un šoreiz priecēs ar dzīvi-elektrisko-koncertu, muzicējot daudzu sintezatōru ielokā.

Neizpaliks arī kaimiņš no Preiļiem – DJ ZaZzy, kas jau kādu laiku sekmīgi darbojas Bogdana Tarana kompānijas Amber Muse paspārnē, un biedrs no Rēzeknes – Latvijas deju mūzikas scēnas veterāns - Steve K., kura veidotais SummerHouse festivāls šogad atzīmēja jau savu piecpadsmito gadskārtu.

Bez tam disko-brīnumus demonstrēs arī citu novadu pārstāvji – Vidzemi reprezentēs – kā vienmēr brezenta vējjakā tērpies - ilggadējais elektro-montieris madonietis Mārtiņš Goldbergs (E-Montāža) mix2mix duetā ar savu jauno kolēģi Intaru Grabovski - bet Zemgali - muzikālo dziļurbumu speciālists EduardIsDeep no Jelgavas, savukārt skanīgākos bezgalībiešu Intergalaktiskā Fanka akordus rībinās Mixmeistars AG (Stučka-Rīga-Plutōns).

Kopējais maršruts virzīsies no noskanīga DeepHouse un Disco līdz arvien enerģiskākiem TechHouse, Tribal, Electro, BreakBeat un Jungle ritmiem – ar mērķi sagaidīt saullēktu vienotiem caur pozitīvām vibrācijām un deju soļiem.

Ar īpašiem priekšnesumiem vakara gaitā uzstāsies lauzto danču virtuozi „Magic Doodoo Breakers", kā arī brašās Līvānu go-go dejotājas.

Videō-ritmus MēnessGaismā zibinās vīrs vārdā MR no apvienības „F5", savās ikdienas gaitās arī LMA pasniedzējs un daudzu starptautisku mākslas projektu dalībnieks.

Savukārt TV redzamo moderno ritma-un-blūza noskaņu, kā arī mīkstu dīvānu un šokolādes cienītājus gaidīs R'n'B telts, kuras dzirdamajā diapazōnā saimniekos kluba „Moonlight" rezident-dīdžeju trio: ExteRic, Martin D, Robert Daft.

Par kvalitatīvu un jaudīgu skaņu, kā arī gaismu gādās firma Sound Systems.

Pasākumu atbalsta arī Līvānu Novada Dome un Red Bull.

Informatīvie domubiedri – Radio 1 (Jēkabpils) , Latgales Radio, Draugiem.lv un Easyget.lv.

Brīvdabas prieku mīļotāju zināšanai - festivāla teritorijā būs paredzēta vieta telšu pilsētiņai.

Spirdzinājuma alkstošos laipni gaidīs bufete-bārs ar jauku asortimentu.

Sākums 18:00, pēc 23:00 ieeja tikai no 18 gadu vecuma.

Biļešu cenas: Ls3 iepriekšpārdošanā (kluba „Moonlight" un Līvanu Kultūras Centra kasēs), Ls4 līdz 23:00, Ls5 pēc 23:00.

Vairāk informācijas: www.moonlight.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV