Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Dirty Deal Cafe" koncertēs Deniss Paškevičs ar grupu

Agnese Āboliņa, 23.08.2010. 09:14

Šo ceturtdien, 26. augustā, plkst. 21:00 Dirty Deal Café notiks DP5tet koncerts "Concept of Funk", pēc kura visi ar saviem līdzpaņemtajiem instrumentiem laipni aicināti pievienoties uz skatuves.
"Dirty Deal Cafe" koncertēs Deniss Paškevičs ar grupu

Jau pēc pirmā koncerta agrā pavasarī sapratām, ka Dirty Deal un Deniss Paškevičs un Co sader kā podiņš ar vāciņu, tāpēc esam novienoušies par regulāriem modernā džeza pasākumiem, kā arī vienu reizi mēnesī mazliet brīvākām un plašākai publikai saprotamākām fanka naktīm.

Pirmais DP5TET koncerts "The Concept of Funk" - ovāciju pilns pārauga aizrautīga džemošanā līdz vēlaj naktij. Spelēt gribētājii bija sabraukuši no dažādiem Latvijas nostūriem un viņus nebija īpaši jāmudina kāpt uz skatuves un piedalīties jaunradē. Laikam neesam, mēs latvieši, vis tik kūtri, kā dažreiz liekas!

DP5TET Sastāvs:
Deniss Pashkevich – Saksofons; Staņislavs Judins - El.bass; Jānis Kalninš - El.ģitāra; Kaspars Grigalis – Bungas; Migel Hernandez Girald - perkusijas
Dirty Deal Virtuve atvērta: 12:00 līdz pēdējai rezervācijai.
Sākums: 21:00
Ieejas maksa: 3 Ls
Mūziķiem un muzikantiem, kam līdzi savi instrumenti - ieeja bez maksas.
Atrašanās vieta: Dirty Deal Café, Spīķeri, Maskavas iela 12/ k2 , Rīga

Myspace: www.myspace.com/dp4tet
Klausīties:
www.denisspashkevich.com/?page_id=857
Sadarbībā ar www.denisspashkevich.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV