Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

U2 fani atgriezušies Latvijā

Aivars Līpenītis, 23.08.2010. 13:36 | komentāri (1)

21. augustā uz īru rokgrupas U2 koncertu Helsinkos devās U2 fanu reiss pašmāju mūziķu pavadībā. Fanu reiss veiksmīgi noslēdzies un dalībnieki atgriezušies mājās.

U2 pasaules turnejas 3600 ietvaros Somijas galvaspilsētā sniedza divus izpārdotus koncertus 20. un 21. augustā, un koncertu 21. augustā apmeklēja daudz latviešu. U2 fanu reiss mūziķa Andra Kiviča (grupa Z-Scars) un grupas Gain Fast (Kaspars Zlidnis, Andžejs Grauds, Uldis Beitiņš) pavadībā dāvāja iespēju apmeklēt koncertu izklaides pasākuma veidā, ceļā baudot muzikālus priekšnesumos, iesaistoties atrakcijās, kā arī cienājoties ar bezmaksas dzērieniem un uzkodām.

U2 fanu reisa dalībniekiem bija nodrošināti speciāli fanu reisam aprīkoti autobusi, ātrkuģis, kurš turklāt atpakaļ devās uzreiz naktī pēc koncerta, kas ir īpašs gadījums – parasti vēlākais reiss no Helsinkiem uz Tallinu ir vakarā, kā arī autobusi Helsinkos fanu reisa dalībnieku nogādāšanai ostā. Dalībnieki tika iepazīstināti ar gaidāmo koncertā, turklāt viņiem ne par ko nebija jāraizējas, jo par transportu, izklaidi un drošību parūpējās fanu reiss.

„Šis bija pagaidām sarežģītākais fanu reiss, jo bija jānodrošina dažādi transporta veidi. Turklāt uzreiz nākamajā dienā pēc koncerta Somijā un Baltijas jūrā bija vētra, kā dēļ vairāki prāmju un kuģu reisi tika atcelti, radot grūtības nokļūt mājās tiem, kas koncertu bija nolēmuši apmeklēt ne fanu reisā," tā fanu reisa organizatora aģentūras magicFIB radošais direktors Aivars Līpenītis piebilstot: „U2 fanu reiss bija aizraujošs, vienkāršs, samērā ekonomisks un drošs veids, kā nokļūt iespaidīgā koncerta-šova norises vietā un atpakaļ mājās. Šis fanu reiss mūs ir iedvesmojis jauniem pasākumiem, jo fanu reiss – tas ir izklaides pasākums ar iespēju apmeklēt grandiozu koncertu."

Fanu reisa dalībnieki ceļā cienājās ar Tuborg alu, sviestmaizēm un salātiem no Lango par brīvu, savukārt jau pulcēšanās laikā Plus Punkts dalībniekus sveica ar rīta kafiju un sulu.

Tuvākais – Lady Gaga fanu reiss, kas 26. novembrī dosies uz Gdaņsku Polijā, lai apmeklētu skandalozās popmūziķes koncertu pagarinātās pasaules turnejas Monster Ball ietvaros. Biļetes (fanu reiss vai komplekts ar koncerta biļeti) – Biļešu Servisā. Par citiem iespējamiem fanu reisiem jautāt, rakstot uz fans@fanureiss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV