Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Shot Cafe" aicina uz pirmo MINIfestivālu

shot cafe, 24.08.2010. 09:30

Ceturtdien, 26. augustā, Torņa ielā 4 bufetes „Shot Cafe" vasaras dārzā norisināsies pirmais festivāliņš Vecrīgas robežās. Sākums plkst. 18:00. Ieeja bez maksas. Festivāla laikā īpašas cenas bārā, kā arī būs padomāts par izsalkušajiem, proti, "Matīss Grillēs" parūpēsies par burgeriem un hot-dogiem, būs arī vairāku veidu veģetārie sautējumi.
„Shot Cafe" aicina uz pirmo MINIfestivālu

„Shot Cafe" minifestivāla programma:

18:00 NRG+ (Jaunzēlande)

''NRG'' ir pozitīvu emociju sajaukums, kas radās, kad Francis Dove (solomākslinieks, ģitārists, dziedātājs no Jaunzēlandes) satika un sāka spēlēt kopā ar Āri Ozolu (spēlē arī kopā ar ''Camilla'' un ''Ziemeļvējš''). Mūziķi kādu laiku pēc kopā spēlēšanas saprata, ka mūzika rada enerģiju, tādēļ arī grupa tika nosaukta par ''NRG''. „NRG" spēlē akustiskas roka kaverversijas no tādām grupām kā ''Dire Straits'', ''The Verve'', ''HIM'', ''Pearl Jam'' līdztekus roka oriģināliem, kuru autors ir Francis. Pievienojot klāt dažas progresīvas instrumentālās roka melodijas, tiek iegūtas ''NRG'' pozitīvās emocijas. Šobrīd tiek spēlēts kopā ar basģitaristu Emīlu Šolmani un perkusionistu Hariju Kadiķi kā "NRG+".

19:00 VIPP BASBOČKA

"Vokāli Instrumentālais Pankroka Pulciņš "Basbočka" ir visnopietnākā un profesionālākā grupa pasaulē. Patīk pozitīvi noskaņoti cilvēki. Optimistiskā-Debīlisma pamatlicēji. Pirmie Šlāger-Metal-Core pārstāvji pasaulē.

20:00 Martin Confused

Martin Confused ir dziedātājs un dziesmu rakstītājs no Latvijas, kas pārstāv New Acoustic Movement žanru. Medijos bieži dēvēts par spožāko 2007. gada debiju uz Latvijas akustiskās mūzikas skatuves. Pirmo klausītāju uzmanību piesaistīja ar debijas singlu "Too Late", kas 2007.gada pavasarī pēc izkļūšanas no radio SWH jauno mūziķu topa "Priekšnams", vairākas nedēļas sekmīgi noturējās Top 20.

21:00 LOS MASCULINOS

Duets "Los Masculinos" radies Barselonā, apvienojoties ģitāristiem Kasparam Bindemanim un Jānim Reinim. „Shot Cafe" minifestivālā tiks prezentēts tā saucamais terases sastāvs, pieaicinot Eduardu Glotovu (bass) un Dzintaru Vīksnu (perkusijas). Tiks spēlēti galvenokārt spāņu un latinosu skaņdarbi, kā arī oriģināldziesmu pārveidotas akustiskās versijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV