Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zviedru grupa „Zimmes" ceturtdien koncertēs Origo Summer Stage

Lāsma Trofimova, 24.08.2010. 12:26

Šo ceturtdien, 26.augustā, plkst. 14:00 ebreju nacionālā klezmeru mūzika ansambļa „Zimmes" izpildījumā skanēs laukumā pie tirdzniecības centra „Origo".
Zviedru grupa „Zimmes" ceturtdien koncertēs Origo Summer Stage

Aptuveni stundu garu bezmaksas koncertu sniegs Zviedrijā pazīstamā ansambļa „Zimmes" dalībnieki, kas izpilda ebreju tautas mūziku mūsdienu apdarē, ko paši dēvē par neo klezmeru stilu. „Zimmes" ieradušies Rīgā Ebreju Kultūras festivāla "5771" ietvaros.

Origo Summer Stage Stacijas laukumā visas vasaras garumā ir iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu (Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime ar Inesi Galanti, konkursa Jaunais vilnis organizatoru un dalībnieku sagaidīšana, Origo Folk festivāls rudens ieskaņās u.c.). „Origo" piedāvā arī katru ceturtdienu un piektdienu vakaros iejusties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ieklausoties dažādu jazz & blues, kā arī rock'n'roll izpildītāju priekšnesumos (Jazz Band, Lola, Pits Andersons u.c.), savukārt trešdienu pēcpusdienās viesus priecē DJ uzstāšanās. 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļojas Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV