Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Otra Puse" nodod klausītāju vērtējumam jauno singlu „Kā nav tā nav"

Inese Vīksnāne, 25.08.2010. 12:28

2009.gada Latvijas mūzikas balvas ieguvēja par labāko popmūzikas albumu, grupa "Otra Puse" piedāvā pirmo singlu no nākamā gadā gaidāmā studijas albuma. Dziesmas „Kā nav tā nav" mūzikas autors ir Ivars Makstnieks, savukārt vārdus sarakstījis ir Rolands Ūdris.
Grupa "Otra Puse" nodod klausītāju vērtējumam jauno singlu „Kā nav tā nav"

„Vārdi šai dziesmai man tapa dzīves līkločos uz krustcelēm. Kad nav skaidras atbildes, nedz zināmi jautājumi. Nav skaidru debesu pie zvaigznēm, nav skaidru dienu zem debesīm. Kad blakus tev guļ iemigusi Tevis paša ēna, kura nevēlas celties. Kad esi ēnai piederīgs. Dziesma par mīlestību un ilgām. Par skumjām un velmēm", - saka Ūdrītis, piemetot malku krāsniņai, kaut ārā plus 30.

Dziesma „Kā nav tā nav" ierakstīta Egona Kronberga studijā un miksēta pie Jāņa Kalves. Šobrīd tā jau nodota atskaņošanai Latvijas radiostacijās un to iegādāties iespējams mājas lapā www.doremi.lv

2009.gads grupai "Otra Puse" bija ļoti veiksmīgs. Pavasarī izdotais albums „Nakts vai Rīts" guva milzīgus panākumus, saņemot balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī albuma tituldziesma „Nakts vai Rīts" kļuva par 2009.gada radio hītu. Tāpat par hītiem kļuvušas tādas dziesmas kā „Rīga", „Dievs dod", „Ieskaties", „Savādā".

Šobrīd grupa strādā pie jaunām dziesmām un 2010.gada pavasarī plāno izdot nākamo albumu, kas solās būt ne mazāk romantisks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV