Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bikšus aicina uz pludmales ballīti pašā Rīgas centrā

Bārs "Paldies Dievam, piektdiena ir klāt", 25.08.2010. 14:39

Sestdien, 28.augustā, 11.novembra krastmalā 9, kokteiļbārā "Paldies Dievam Piektdiena Ir Klāt" notiks "Piektdienas Beach Party" jeb atvadas no vasaras ar pludmales smiltīm, īstu baseinu un džakuzi.
Bikšus aicina uz pludmales ballīti pašā Rīgas centrā

"Piektdienas Beach Party" būs iespēja baudīt aizgājušās vasaras noskaņas veldzējošā baseinā un burbuļojošā džakuzī. Bāra līdzīpašnieks un pazīstamais krodzinieks Arnis Bikšus atzīst, ka "Piektdienas Beach Party" būs viskarstākā Vecrīgā visā 2010.gada vasarā. Vakara gaitā par muzikālo noskaņojumu rūpēsies meitenes no "Crystal Sound System" un "Pulse Effect" & Leila. Sagaidāms arī bārmeņa - čempiona Ivara Rutkovska, saukts arī par Biezpienu, speciāls priekšnesums – Biezpienšovs.

Par citiem pārsteigumiem - http://twitter.com/5dienairklat un facebook.com/

Par "Paldies Dievam Piektdiena Ir Klāt":

Bārs "Paldies Dievam Piektdiena Ir Klāt" dibināts 2000.gadā un strauji ieguva popularitāti sabiedrībā kā pirmais un vienīgais Karību stila kokteiļu bārs un restorāns. Liela kokteiļu dažādība, garda un izsmalcināta ēdienu izvēle, un augsti profesionāli bārmeņi, kā arī latinos mūzikas noskaņas dj-ju izpildījumā - tāda ir Piektdienas vizītkarte.

Pateicoties Piektdienai, visa Latvija sāka baudīt šobrīd populāro Mojito kokteili un saldējuma kokteili Vinnijs Pūks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV