Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Par godu mācību gadu sākumam Vecrīgā notiks vērienīgs koncerts

Aija Strazdina, 27.08.2010. 15:58 | komentāri (2)

Par godu jaunā mācību gada sākumam 1. septembrī Vecrīgā notiks vēl nebijis pasākums – vērienīgs koncerts netradicionālā vietā – uz ielas pie 11. novembra krastmalas, aiz Triangula bastiona, pie bāra Coyote Fly. Pasākuma rīkotāji informē, ka pasākuma vajadzībām no 1. septembra plkst. 9:00 līdz 2. septembra plkst. 12:00 tiks slēgta Palasta iela posmā no Jaunielas līdz Bīskapa Gātes ielai, par ko informētas atbildīgās iestādes un Rīgas Dome; par drošību pasākuma laikā tā teritorijā un tuvākajā apkārtnē rūpēsies apsardze.
Par godu mācību gadu sākumam Vecrīgā notiks vērienīgs koncerts

Vērienīgā koncertā piedalīsies vairāki no šībrīža populārākajiem mūziķiem – koncertu atklās Aisha, muzicēs grupas "PeR", "Otra Puse", "Jumprava" un Ella, par muzikālo noformējumu un dejām līdz pat rītam rūpēsies Dj Roons un Dj Martin Alex. Būtiski, ka 1.septembra uzstāšanās laikā grupa "Jumprava" saviem faniem sagatavojuši īpašu pārsteigumu – pirmo reizi Rīgā tiks atskaņots singls "Glāb", kas ir jaunā grupas projekta – astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados spēlēto, bet studijā neierakstīto dziesmu aranžējumi mūsdienīgā skanējumā – pionieris. "Jumpravas" pārstāvji informē, ka koncertā skanēs arī vēl kāda dziesma no jaunā projekta, tās nosaukumu paturot noslēpumā. Par interesantiem un negaidītiem pārsteigumiem parūpējušies arī citi koncerta dalībnieki.

Koncerta sākums 21:00, ieeja pasākumā no Bīskapa Gātes ielas un Jaunielas puses. Ieejas maksa simboliska – tikai 2,00 LVL. Pasākuma rīkotāji brīdina, ka saskaņā ar likumdošanu apsardze ir tiesīga pieprasīt uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, kas apliecina personas pilngadību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV