Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jau šonedēļ Arēnā Rīga notiks šīs sezonas lielākais deju mūzikas pasākums „Save the Summer"

Kristīne Runce, 30.08.2010. 08:54

Šo piektdien, 3. septembrī, Arēnā Rīga notiks šīs sezonas lielākais deju mūzikas pasākums „Save the Summer". Pasākumā piecās dažādās zonās, Main Floor 1, Main Floor 2, Techno Room, Lounge Zone un European Hit Radio Stage, uzstāsies vairāk 20 EDM izpildītājmākslinieki. Ieeja pasākumā būs no plkst. 20.00, bet programma visās zālēs pilnā apjomā būs sākusies jau plkst. 21.00.
Jau šonedēļ Arēnā Rīga notiks šīs sezonas lielākais deju mūzikas pasākums „Save the Summer"

Uz „Save the Summer" Main Floor 1 pasākuma apmeklētāji redzēs zviedru projekta Inkfish dīdžejus, DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieku Andy Moor un Ferry Corsten - vienu no populārākajiem un atzītākajiem elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem, kurš jau desmit gadus atrodas DJ MAG top 100 pirmajā desmitniekā, šobrīd ieņemot augsto 7. pozīciju.

Main Floor 2 uzstāsies viens no ievērojamākajiem pašmāju DJiem - Electricano, beļģu dīdžejs- vokālists JD Davis un „Destination Calibria" autors Alex Gaudino, kura 2010. gada hīts "I'm in Love" šobrīd iekaro topus visā pasaulē.

Main Floor 1 un Main Floor 2 programmu noslēgs Lietuvas klubu kultūras spožākā pārstāvja Ignas un viena no Latvijas populārākajiem dīdžejiem, kluba Essential personības Kaspar Kondrat piedāvātais- īpašais back-2-back sets.

Par video mākslu pasākumā "Save The Summer" Main Floor 1 un Main Floor 2 rūpēsies vieni no labākajiem Latvijas VJiem – Artis Dzērve un Pēteris Ripa. Viņu veidotie video mākslas darbi būs redzami uz dažādu plakņu un virsmu ekrāniem abās lielajās zālēs.

"Save the Summer" Main Floor 1 tehniskajā aprīkojumā tiks izmantots arī lielākais Baltijā pieejamais lāzers. Līdzīgi lāzeri tiek izmantoti lielākajos šovos pasaulē. Lai gan lāzera jauda ir liela, tas ir pilnīgi drošs ekspluatācijā. Lai nodrošinātu optimālu lāzera lietojumu "Save the Summer" pasākumā, arēnas zālē tiks izvietoti arī atstarojošie spoguļi, kas radīs bezgalīgu un jaudīgu lāzera efektu.

Pirmo reizi Arēnas Rīga vēsturē viena no zālēm- Techno Room- tiks izvietota aizskatuves teritorijā - zonā, kurā ikdienā skatītāji ielaisti netiek. Techno Room zālē šīs mūzikas piekritēji varēs baudīt DJu Ivarzz, Ivars Mednis, Kris Hovel, Laurent Dathie, Malork un Artis Capins priekšnesumus. Aizskatuves teritorija tiks noformēta ar video projekcijām un īpašu gaismu aprīkojumu.

Pasākuma Lounge zone uzstāsies britu projekta Crazy P dīdžeji un pašmāju dīdžeji- Zazzy, Elvi Soulsystems, Bogdan Taran, Ksenija Kamikaza.

Uz „Save the Summer" European Hit Radio skatuves pirmie kāps jaunie radio talanti – Ivo Lorencs un Ikazz, bet pusnaktī uzstāsies atraktīvais European Hit Radio dīdžejs un raidījuma „Top 5" vadītājs Mārtiņš Kreilis un raidījuma „Party Service" vadītājs [Ex] da Bass.

Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas). Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā.

Uz pasākumu ir pieejamas arī divu viedu VIP biļetes – STARLIGHT V.I.P. ZONE biļetes un SKYBOX V.I.P ZONE biļetes.

STARLIGHT V.I.P. ZONE atradīsies Arēnas otrajā līmeni STARLIGHT bārā un tās viesiem tiks nodrošināta atsevišķa ieeja, welcome drink un nelielas uzkodas. STARLIGHT V.I.P. ZONE apmeklētāji redzēs visu notiekošo Main Floor 1 zonā (Ferry Corsten, Andy Moor u.c.), kā arī brīvi varēs apmeklēt jebkuru citu zonu Arēnā. STARLIGHT V.I.P. ZONE biļešu cena ir Ls 25 un tirdzniecībā būs pieejamas 300 šādas biļetes.

Savukārt SKYBOX V.I.P. ZONE atradīsies Arēnas otrajā līmeni grupu ložās un šīs zonas viesi varēs sekot Main Floor 2 programmai (Alex Gaudino, JD Davis u.c.). Ieeja apmeklētājiem būs izmantojot Arēnas ložu ieeju un līdz ar to automašīnu A auto stāvvietā būs iespējams atstāt bez papildus samaksas. SKYBOX V.I.P. ZONE biļešu cena būs Ls 40 un katrs šīs zonas apmeklētājs saņems welcome drink un uzkodas no aukstā galda. Tirdzniecībā ir pieejamas 100 SKYBOX V.I.P. ZONE biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV