Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Septembra pirmajā sestdienā Torņakalna augstākajā punktā durvis atvērtas visiem

Zane Putne, 30.08.2010. 10:03

Sestdien, 4. septembrī, Torņakalna augstākajā punktā – Torņakalna baznīcas draudzes centrā un pašā baznīcā - jau piekto gadu pēc kārtas notiks koncerts „Torņakalna augstākajā punktā durvis atvērtas visiem", kurā uzstāsies grupas "Triānas Parks" un "Gaserata", kā arī pašā baznīcā spēlēs Kārlis Kazāks un būs dzirdama ērģeļu spēle neierastās skaņās. Koncerta sākums – plkst. 20:00.
Septembra pirmajā sestdienā Torņakalna augstākajā punktā durvis atvērtas visiem

Koncertu jau piekto gadu pēc kārtas rīko Rīgas Lutera draudzes jaunieši ar mērķi parādīt to, ka baznīcas durvis ir atvērtas visiem cilvēkiem, neatkarīgi no viņu uzskatiem, reliģiskās pārliecības vai līdzšinējās pieredzes, jo baznīcā katrs var justies kā vēlas. Tādēļ pats pasākums būs ieturēts nepiespiestā atmosfērā: kamēr jaunajā draudzes centrā koncertēs dažāda stila grupas un varēs mieloties ar siltu tēju, baznīcā arī tiks spēlēta mūzika un radīta neierasta atmosfēra baznīcas ēkai. Un, kā solīts, baznīcas vārti un durvis būs plaši atvērtas gan ienākšanai, gan iziešanai, tādēļ ieeja pasākumā būs bez maksas.

Koncertu atbalsta Rīgas Lutera draudze.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV