Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Triānas Parks" vasaru noslēgs koncertā klubā „Nabaklab"

Ilze Malaševska, 30.08.2010. 16:21

Pēc festivālu un dažādu saulainu koncertu caurstrāvotās vasaras vizuāli ekstravagantā rokgrupa „Triānas Parks" ar koncertu 2. septembrī kluba „Nabaklab" telpās ir nolēmuši iegriezties Latvijas galvaspilsētā Rīgā un noslēgt vētrainās vasaras izpriecas.
„Triānas Parks" vasaru noslēgs koncertā klubā „Nabaklab"

Šajā vasarā „Triānas Parks" ir viesojušies gan mūzikas festivālos „Positivus", „Baltic Beach Party", „Pīlādzis", kā arī Lietuvas mūzikas festivālā „Rokō Naktys", gan arī daudzos pilsētas svētkos un mazākās svinībās. Tāpēc šis koncerts vairāk ir mūziķu veltījums tiem faniem un atbalstītājiem, kas nav varējuši apmeklēt kādu no koncertiem ārpus galvaspilsētas robežām.

Ceļojumam Triānas parkā paredzētās vietas kluba „Nabaklab" telpās varēs ieņemt no plkst. 21:00 un vakara gaitā ikvienam no apmeklētājiem būs iespēja sajust vēsmas arī no Austrālijas - grupas „Houlette" izpildījumā. Ieejas maksa – 2 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV