Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Nedēļas nogalē "Shot Cafe" koncertēs "S&T Syndicate" un "100 baltas dvēseles"

Shot Cafe, 01.09.2010. 09:51

Piekdien, 3. septembrī, "Shot Cafe" koncertēs "S&T Syndicate", bet svētdien uz koncertu aicina "100 baltas dvēseles".
Nedēļas nogalē "Shot Cafe" koncertēs "S&T Syndicate" un "100 baltas dvēseles"

"S&T Syndicate" ir muzikāla apvienība, kura pārstāv nezināmu, bet ārkārtīgi ietekmīgu un slepenu organizāciju, kas zināmās aprindās ir pazīstama arī kā ''Squirrel And Turtle Syndicate''. Mūzika, ko spēlē S&T Syndicate ir kā bildes vai domu ilustrācijas. Viņu mūzikā saklausāmas dažādu stilu ietekmes, tajā parādās gan funk, acid jazz, drum'n'bass, gan ambienta iezīmes.

"S&T Syndicate" koncertēs "Shot Cafe" (Torņa ielā 4) 3. septembrī ap plkst. 24:00. Ieeja bez maksas.

Savukārt svētdien, 5. septembrī, "Shot Cafe" uzstāsies kolektīvs "100 Baltas Dvēseles".

Doma par "simts baltām dvēselēm" pieder Mārtiņam Jansonam, kurš tās materializāciju uzsāka kopā ar kolēģi Jaunajā Rīgas teātrī – Ivaru Krastu. Jau studijā abi atskārta, lai cik prasmīgu, taču četru roku ir par maz, lai īstenotu iecerēto. 2008 gada pēdējās īsteni siltās dienas "100 baltas dvēseles" pavadīja Valmierā, studijā "Hodila", kur ierakstīja lielāko daļu savu muzikālo ideju. Ierakstā piedalījušies arī Jānis Burmeisters, Alise Joste, Diānai Furnjē (Diana Furnier), Madara, Inese, Jurģis, Agnese un Dita.

Svētdienas vakarā jaunieši sniegs vienu no retajiem un neatkārtojamajiem koncertiem "Shot Cafe". Koncerta sākums plkst. 21:30. Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV