Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šodien Origo Summer Stage piedāvā Armanda Alkšņa instrumentālo grupu „Arm and Sound"

Lāsma Trofimova, 02.09.2010. 08:51

Šodien plkst. 17:00 – 19:00 Origo Summer Stage piedāvā baudīt par Latvijas labāko ģitāristu vairakkārt atzītā Armanda Alkšņa uzstāšanos. Pašā Rīgas centrā – laukumā pie tirdzniecības centra „Origo" – instrumentālā grupa „Arm and Sound" bezmaksas koncertā priecēs rīdziniekus un pilsētas viesus.

Ar instrumentālo mūziku Alksnis aizraujas sen – sākotnēji spēlējis instrumentālajā grupā "ARKA", tad "Credo", "Vecās Mājas", "Prove", "Marana", projektā "Class X", "Lietus ceļš", ar instrumentālo grupu "Satori" piedaloties starptautiskos festivālos, kā arī lielprojektos kopā ar Rīgas kamermūziķiem Normunda Šnē vadībā un simfonisko orķestri Andra Veismaņa vadībā.

Pats Armands Alksnis par mūziku: "Tie ir stāsti bez vārdiem. Cilvēku muzikālā uztvere ir atšķirīga, tāpēc mani pievelk instrumentālā mūzika. Tā ir tik neizdibināma, mīklaina, un to nav iespējams izstāstīt vārdos."

Grupas "ARM AND SOUND" sastāvā: Armands Alksnis – ģitāra, Oļegs Grišins – bass, Artūrs Palkēvičs – taustiņi, Gundars Lintiņš – sitaminstrumenti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV