Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šons Vecrīgā atvērs jauna koncepta klubu „L.A."

Ieva Stūre, 02.09.2010. 12:21

Horeogrāfs un deju studijas vadītājs Šons Ani (Shon Ani) vēl šogad iecerējis atvērt jauna koncepta atpūtas vietu „L.A.", kādas līdz šim pietrūcis Vecrīgas izklaižu piedāvājumā. Saskaņā ar jaunā īpašnieka iecerēm tas būs klubs, kur skaļas deju mūzikas vietā valdīs sarunas, izsmalcinātas un garšīgas uzkodas un kvalitatīva mūzika, bet Latvijā tik bieži izmantotās dresscode un facecontrol prasības aizvietos lūgums „būt vienkārši jaukai personai".
Šons Vecrīgā atvērs jauna koncepta klubu „L.A."

„Jaunā kluba konceptu gribēju balstīt uz savu bērnības pieredzi Āfrikā. Tas ir stāsts par draudzību un mieru: saulrietā pie ūdenstilpnēm pulcējas visdažādākie dzīvnieki: antilopes, lauvas, tīģeri, ziloņi, kas dienā, iespējams, cīnījušies uz dzīvību un nāvi, vakarā kopīgi veldzējas pēc karstās Āfrikas dienas. Arī jaunais klubs būs kā vieta, kur atpūsties visdažādāko profesiju un tautību pārstāvjiem, ko vieno vēlme un prasme atpūsties mierīgi, netraucējot citus," par savu ieceri stāsta Šons.

„Pats agrāk esmu bijis kaislīgs naktsklubu apmeklētājs, bet līdz ar personības izaugsmi mainās arī prasības pēc cita veida atpūtas, tāpēc labi zinu, ka Rīgā šāds piedāvājums līdz šim ir pietrūcis. Kluba mērķauditorija būs cilvēki pēc 25, kas skaļas mūzikas un aptumšotu telpu vietā izvēlas atpūtu, kad iespējams netraucēti risināt sarunas, baudīt draugu klātbūtni, garšīgus ēdienus un labu mūziku," tā Šons.

Īpaša „odziņa" „L.A." piedāvājumā būs piecu zvaigžņu restorānu šefpavāra, kādi Latvijā ir retums, radītā ēdienkarte. Jaunā kluba īpašnieku iecere ir kādu Latvijā pierastu ēdienu piedāvāt pilnīgi jaunā kvalitātē un izpildījumā. Atbilstoši augstas kvalitātes restorāna tradīcijām visas ēdiena sastāvdaļas tiks gatavotas uz vietas, bet pamatprodukti iegādāti no Latvijas zemnieku augstvērtīgākā piedāvājuma. Turklāt brokastis jaunajā „L.A." tiks pasniegtas jau no pulksten 8:00, ko noteikti novērtēs gan darījumu cilvēki, gan Rīgas tūristi.

Jaunā „L.A." adrese: Audēju ielā 11, Vecrīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV