Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

bū-š sadarbībā ar Andi Grīvu ieraksta jaunu dziesmu

bū-š, 02.09.2010. 12:25

Hiphop izpildītājs bū-š ierakstījis dziesmu "Kad atveru acis", kas tapusi sadarbībā ar Andi Grīvu.
bū-š sadarbībā ar Andi Grīvu ieraksta jaunu dziesmu

Dziesma ir kā pielikts punkts visam, kas bijis, tā ir kā jauns sākums tam, kas mūs sagaida. Tas ir aicinājums līdzcilvēkiem atvērt acis un apskatīties, vai tiešam mēs ejam pareizā virzienā. Aicinājums paskatīties uz sevi no malas un atmest bērnišķīgus principus, ko vēršam pret citiem, neattiecinot tos uz sevi, un ar skaidru skatienu saskatīt lielākas un svarīgākas lietas.

bū-š ir dziesmas idejas un teksta autors. Mūziku producēja Helmuts Šteins (X.O) sadarbībā ar Arni Račinski, iedziedāja Andis Grīva, basu un klavieres iespēlēja Arnis Račinskis, miksēja un māsterēja Kristaps Krievs un Viesturs Jegorovs.

Mūzikas pasaulei bū-š sevi pieteica 2005. gadā ar albumu „Nevietā", kas tika izdots kā disks ar 80.lpp. tekstu grāmatu. 2006. gadā sadarbībā ar wiesturu izdeva albumu "Izdodam rudeni". bū-š ir piedalījies dažādos ar mūziku saistītos projektos, bet kopš 2006. gada paralēli strādā pie sava otrā solo albuma.

Foto: Juris Pīlēns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV